Den bedste start på jeres firmarejse

Firmarejsen til udlandet bliver til en succes, når alt er planlagt til mindste detalje, og der samtidig er tid til spontanitet undervejs. Som arrangør af firmarejsen kan du være helt tryg. Hos AlfA Travel hjælper vi dig hele vejen med både overblik og detaljer. Du får alt den praktiske hjælp, du har brug for.

Sammen skaber vi den bedste firmarejse

Det giver en helt særlig dynamik, når grupper af medarbejdere eller hele flokken tager ud i verden sammen for at få ny inspiration til udvikling af virksomheden.

Firmarejsen kan have mange forskellige formål, men ens for alle rejser er de unikke muligheder for at få nye indsigter sammen i inspirerende omgivelser.

Hos AlfA Travel får du som arrangør af firmarejsen den samme personlige rejsekonsulent fra start til slut. Han eller hun kender destinationen og hjælper med at opfylde både faglige og sociale ønsker.

AlfA Travel – exploring together.

Mød vores rejsekonsulenter

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Vi står for det

Vores erfaring gør dit ansvar for grupperejsen meget lettere at bære. Vi hjælper med at skabe overblik over de praktiske ting, og hvis noget mod forventning skulle gå skævt på rejsen, så hjælper vi – døgnet rundt.

Vejen til store oplevelser

Din personlige rejserådgiver kender til alle de største oplevelser og de små gemte perler. Det giver dig adgang til uvurderlig viden og tips og genveje i planlægningen. På de fleste rejsemål, tilbyder vi et stort og bredt inspirationskatalog, med forslag til program på rejsen.

Konkurrencedygtige priser

Du finder vejledende priser på de fleste af vores rejsemål. Det er vores mål, at de er så realistiske som muligt og vi tilpasser dem løbende. Vi ved at prisen er vigtig, og at vi altid skal være konkurrencedygtige. Test os, og bestil et gratis og uforpligtende tilbud.

Overblik fra start til slut

Når du har bestilt en grupperejse, så får du adgang til AlfA Gate. Gaten er jeres personlige rejsemappe, hvor I samlet, på et sted, kan finde al praktisk information om og inspiration til rejsen.

Vi giver dig tryghed som arrangør af firmarejsen

Når du skal arrangere en firmarejse, har du brug for solidt overblik, så du undgår at rejsen bliver en tidsrøver.

Det overblik får du hos AlfA Travel. Vi hjælper dig fra start til slut og hjælper både med inspiration til det faglige indhold, til de sociale elementer og selvfølgelig også til alt det praktiske omkring rejsen. Fx sørger vi for, at alle deltagerne bliver tjekket ind på flyet både på udrejsen og hjemrejsen, hvis I skal flyve. På destinationen sørger vi for at bussen henter jer på aftalte steder og tidspunkter

Det giver dig ganske stor tryghed i situationer, hvor du har meget andet at tænke på.

Foregår rejsen i bus, bruger vi altid busser med fire stjerner – det er jeres sikkerhed for bedste komfort hele vejen.

Vi hjælper også med rådgivning omkring reglerne for firmarejser i forhold til beskatning eller ej. Alt sammen giver dig ro i maven og tid til at fokusere på det væsentlige: At både kollegaer og virksomheden får mest mulig ud af investeringen i firmarejsen.

Søg inspiration her på siden og ring til os for en uforpligtende snak. Vi giver gerne et tilbud – ganske gratis.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)