Pris pr. deltager

Fra 2.298kr.

Ved minimum 40 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Berlin

På firmarejsen til Berlin er der mange muligheder for indkvartering, alt efter hvad jeres ønsker og budget er. Nedenfor finder du et udvalg af vores hoteller, men vi kan klare stort set alle forespørgsler – så kontakt os endelig, hvis I har særlige ønsker.

Hotel Park Inn

Det 4-stjernede Hotel Park Inn ligger overfor Alexanderplatz Station, hvorfra der er gode forbindelser til alle dele af Berlin. Museumsinsel og det livlige Hackescher Markt ligger desuden 10 minutters gang derfra. Alle værelser har aircondition, TV og marmorbadeværelse med massagebruser og gulvvarme. Der tilbydes internet via kabel eller trådløs internetadgang mod et tillægsgebyr. Der er masser af mulighed for at nyde god mad i hotellets restauranter, slappe af i wellness-centeret eller på hotellets tagterrasse, som har en malerisk udsigt ud over det centrale Berlin.

I skal vælge Hotel Park Inn, hvis …

I vil bo på vores favoritindkvartering i Berlin. Velfungerende og moderne – lige ved Alexanderplatz.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Hotel Park Inns initiativer på deres hjemmeside under punktet “responsible-business”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Hollywood Media Hotel Kurfürstendamm

Dette hotel ligger på den ikoniske Kurfürstendamm, hvorfra alle Berlins seværdigheder nemt og hurtigt nås med offentlig transport. Hotellet er en hyldest til Hollywood-stjerner fra det sidste århundrede – alle 217 værelser er fx opkaldt efter en skuespiller eller instruktør. Værelserne er udstyret med bl.a. designergulve, Wi-Fi, kaffe-/testation, minibar, TV samt rummelige, lækre badeværelser. Hotellet fungerer desuden som konference-og businesshotel, ligesom det har fitness- og wellness-område til rådighed samt flere restauranter og caféer.

I skal vælge Hollywood Media Hotel Kurfürstendamm, hvis …

I gerne vil have en lidt anderledes indretning og et design, der gør opholdet til noget særligt.

Hotel Holiday Inn Berlin Alexanderplatz

Central beliggenhed ved Alexanderplatz med cirka 8 minutters gang til Alexanderplatz station (S- og U-Bahn). Hotellet har restaurant, fitnesscenter og gratis Wi-Fi. Hotellets lydisolerede værelser er stilfuldt indrettede med moderne møbler og har alle TV og te-/kaffefaciliteter. Der serveres dagligt en overdådig morgenbuffet, og man kan desuden nyde et stort udvalg af internationale retter i Restaurant La Maison de L’entrecôte.

I skal vælge Hotel Holiday Inn Berlin Alexanderplatz, hvis …

I gerne vil have en rigtig god morgenmad og indkvartering i moderne indrettede værelser.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Hotel Holiday Inn Berlin Alexanderplatz´s initiativer på deres hjemmeside. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Leonardo Hotel Berlin Wilmersdorferstrasse

Centralt, moderne og livligt 3-stjernet hotel, som ligger i bydelen Charlottenburg blot 50 meter fra metrostationen “Bismarckstraße”. Alle 274 moderne værelser har gratis wi-fi, TV og eget badeværelse. Derudover er der en dejlig morgenmadsrestaurant med et bredt udvalg af morgenmad, og ind i mellem måltiderne tilbyder Grab’n’Go stationen snacks og drikkevarer. Sidst på dagen/aftenen kan man slappe af i den stilfulde lobbybar Wilma´s.

I skal vælge Leonardo Hotel Berlin Wilmersdorferstrasse, hvis …

I gerne vil bo tæt på metro i det hyggelige kvarter Charlottenburg. I gerne vil have god valuta for pengene.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Leonardo Hotel Berlin Wilmersdorferstrasses initiativer på deres hjemmeside. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Priser

Vejledende priser

Firmatur til Berlin fra kun 2.298kr.

Rejse med bus
3 dage / 2 nætter
01.11 2023 – 31.12.2024 fra
2.298kr.

Pr. person ved min. 40 deltagere.

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af minimum 4-stjernet standard. Bussen henter jer på det ønskede opsamlingssted og kører jer direkte til jeres hotel. Vi tilbyder også busser med VIP-faciliteter mod tillæg. Kontakt os for yderligere information.
Bussen kan anvendes til udflugter 100 km pr. dag.

Rejse med fly
3 dage / 2 nætter
01.11 2023 – 30.12.2024 fra
2.598kr.

Baseret på flyrejse København – Berlin t/r økonomiklasse, ved min. 20 personer. Der er også mulighed for at rejse til Berlin fra Billund, pris på forespørgsel.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgte transportform til Berlin t/r
  • Indkvartering i delt dobbeltværelse
  • Morgenmad under opholdet
  • Alle skatter og afgifter
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24 timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

23

Bus

121

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres firmarejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)