Pris pr. deltager

Fra 3.098kr.

Ved minimum 20 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Neukirchen

Der er et stort udvalg af ungdomshoteller og mere traditionelle Gasthofs i Neukirchen. Det betyder at vi kan tilbyde indkvartering i mange forskellige standarder og prisgrupper.

Hotel Wolkensteinbär

Wolkensteinerbär

Et nyere hotel i Bramberg by. Alle værelser er med bad/toilet. Hotellet har opholdsrum med bordtennis, bordfodbold og air-hockey (nogle aktiviteter mod gebyr). Hotellet har endvidere muligheder for aktiviteter som fodbold og klatrevæg.  Det er muligt at gå til liften – det tager cirka 10 minutter. Sengelinned og håndklæder medbringes eller lejes på stedet. På afrejsedagen betales for brug af douche.

I skal vælge Wolkensteinerbär, hvis …

I gerne vil bo på et nyere og meget velindrettet hotel i Bramberg.

Gasthof venedigerhof neukirchen skitur alfa travel

Gasthof Venedigerhof – ski

Hotellet ligger i Neukirchen på ”bjergsiden” og råder over i alt tre huse inklusiv fælleshuset Venedigerhof. Alle værelser er med bad/toilet. Måltider indtages på Venedigerhof. Hotellet har fine indendørsaktiviteter som fitness, bordtennis, billard og sauna og andre indendørs aktivitets-muligheder (nogle mod gebyr). Sengelinned og håndklæder medbringes eller lejes på stedet.

Kabineliften “Wildkogelbahn” ligger under 3 km fra hotellet, og der er mulighed for at tage skibussen både morgen og eftermiddag.

I skal vælge Gasthof Venedigerhof, hvis …

I gerne vil bo tæt på gode faciliteter og i hyggelige rammer.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Gasthof Venedigerhof initiativer på deres hjemmeside. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Gasthof köchl neukirchen skitur alfa travel

Gasthof Köchl

250 år gammelt gasthof direkte ved dalpisten, hvilket betyder at I ved gode sneforhold kan køre tilbage til hotellet efter endt skiløb. Der er mulighed for skibus til kabineliften, Wildkogelbahn, om morgenen. Hotellet har plads til cirka 60 gæster. I kan have hotellet for jer selv, hvis I er minimum 35 personer i gruppen. Hotellet er enkelt indrettet med køjesenge til eleverne. For alle værelser gælder det, at der er fælles toilet- og bade faciliteter. Der er renoverede badefaciliteter til eleverne i kælderen. Lærere har separate bad/toilet.

 I skal vælge Gasthof Köchl, hvis …

I gerne vil opleve det 250 år gamle og charmerende Gasthof, som større grupper kan have for sig selv.

Gasthof Venedigerblick

Det 3-stjernede Gasthof Venedigerblick ligger cirka 1500 meter fra Neukirchen. I indkvarteres i delte dobbeltværelser. Alle værelser med bad/toilet og TV. Hotellet har kapacitet til cirka 50 – 60 personer, så her vil store grupper have mulighed for at have huset for sig selv. Her er restaurant/opholdslokale, lille wellnessrum og en klassisk østrigsk atmosfære. Med normale sneforhold kan I ad dalpisten køre direkte til hotellets dør.

I skal vælge Gasthof Venedigerblick, hvis …

I gerne vil bo på et velfungerende østrigsk gasthof med skiløb direkte til hotellets dør.

Venedigerblick_skirejser_neukirchen_winter

Gasthof Venedigerblick gruppehus ( Gästehaus Bräuer )

Hotel/gasthof cirka 1.500 meter fra Neukirchen. Gruppen indkvarteres i flersengsværelser, ledere i dobbeltværelser. Alle værelser med eget bad/toilet og TV. Hotellet har kapacitet til cirka 50 – 60 personer, og så kan større grupper have huset for sig selv. Restauranten ligger i hovedhuset. Gruppehuset har tidligere været en del af Venedigerblick, men bruges nu udelukkende som gruppehus med egen indgang og opholdsrum. Der er et lille wellnessrum, som lederne kan benytte. Med gode sneforhold kan I ad dalpisten køre direkte til hotellets dør.

I skal vælge Gasthof Venedigerblick gruppehus (Gästehaus Bräuer), hvis …

I er en større gruppe og gerne vil have et hotel for jer selv. I gerne vil opleve den klassiske østrigske stemning og atmosfære.

Gasthof Rechtegg

Familiedrevet hotel, velegnet til ungdomsgrupper, som ligger på ”bjergsiden” Rossberg. Ophold i flersengsværelser for eleverne. Alle værelser (på nær to værelser) er med eget bad/toilet. På afrejsedagen betales der for brug af bad. Hotellet har en stor spisesal, hvor man kan opholde sig om aftenen. Det er også muligt at blive indkvarteret i nabohuset, som også tilhører familien. Der er skibus fra Rechtegg til kabineliften, Wildkogelbahn.

I skal vælge Gasthof Rechtegg, hvis …

I gerne vil have familiær stemning og et hotel på bjergsiden ved Neukirchen.

Hotel-unterbrunn-neukirchen-facade-skitur-alfa-travel

Hotel Unterbrunn

Lækkert 4-stjernet hotel i hjertet af Neukirchen. Hotellet er perfekt til både skole- og firmagrupper. Store, fine værelser med bad/toilet og gratis Wi-Fi. Der er lækkert wellnessområde med pool, og der serveres en lækker morgenbuffet..

I skal vælge Hotel Unterbrunn, hvis …

I vil have lidt mere luksus på rejsen, og budgettet tillader det. I gerne vil have central beliggenhed midt i Neukirchen og god mad.

Gasthof steigerhof neukirchen facade skitur alfa travel

Gasthof Steigerhof

Enkel indkvartering til ungdomsgrupper tre kilometer fra Neukirchen. Steigerhof har simpelt indrettede værelser, og der er ophold i flersengsværelser for eleverne og i dobbeltværelser for ledere/lærere. For alle værelser gælder det, at der er fælles toilet- og bade faciliteter på gangen eller i stueetagen. Der er gratis Wi-Fi på Steigerhof. Der er dog mulighed for at få værelser med eget bad/toilet mod tillæg. På afrejsedagen betales for brug af bad. Steigerhof har en stor spisesal, som også kan benyttes til opholdsrum. Der går skibus fra Steigerhof til kabinebanen – det tager cirka fem minutter.

I skal vælge Gasthof Steigerhof, hvis …

I gerne vil have det prisvenlige alternativ og opleve den hyggelige stemning på et meget traditionelt østrigsk gasthof med køer i stalden lige ved siden af hotellet.

Priser

Vejledende priser

Skirejse til Neukirchen i sæson 2025 fra kun 3.098kr.

Rejse med bus
6 dage / 3 nætter
Gasthof Steigerhof - inkl. FLEX-rabat* fra
3.098kr.
Gasthof Steigerhof fra
3.498kr.
Gasthof Rechtegg fra
3.498kr.
Gasthof Venedigerblick gruppehus fra
3.598kr.
Gasthof Venedigerhof fra
3.598kr.
Gasthof Sonneck - pr. forespørgsel
0kr.
Tillæg for rejse i uge 7, pr. person fra
300kr.

Pr. person ved min. 20 personer.

* Er I fleksible med rejsedatoerne på skirejsen i 2025, er der på udvalgte afgange mulighed for at opnå FLEX-rabat på op til kr. 400,- pr. person.

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af min. 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen og der er samkørsel med andre grupper.

Rejse med bus
7 dage / 4 nætter
Gasthof Steigerhof - inkl. FLEX-rabat* fra
3.698kr.
Gasthof Steigerhof fra
4.098kr.
Gasthof Rechtegg fra
3.998kr.
Gasthof Venedigerblick gruppehus fra
4.198kr.
Gasthof Venedigerhof fra
4.198kr.
Gasthof Sonneck - pris pr. forespørgsel
0kr.
Tillæg for rejse i uge 7, pr. person fra
300kr.

Pr. person ved min. 20 personer.

* Er I fleksible med rejsedatoerne på skirejsen i 2025, er der på udvalgte afgange mulighed for at opnå FLEX-rabat på op til kr. 400,- pr. person.

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af min. 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen og der er samkørsel med andre grupper.

Priseksemplerne inkluderer

 • Busrejse Danmark – Neukirchen t/r med Østrigsruten, 4-stjernet bus
 • 3-4 overnatninger i flersengsværelser for elever
 • 3-4 overnatninger i dobbeltværelser for lærerne
 • Halvpension fra aftensmad på ankomstdagen til morgenmad på afrejsedagen
 • 4-5 dages liftkort unge under 18 år
 • 4-5 dages skileje og hjelm
 • Alle skatter og afgifter
 • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
 • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
 • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
 • 24-timers nødtelefon* Læs om betingelser for flex-pris ordningen her.

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

69

Bus

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Skifakta - Neukirchen

Skiområdet i Neukirchen er overskueligt, og hver en meter sne er præpareret på bedste vis.

I vores skifakta oversigt finder du blandt andet pistekort, pisteoversigt og anden information, der er værd at vide i forbindelse med skirejsen til Neukirchen.

Se skifakta

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)