Pris pr. deltager

Fra 2.698kr.

Ved minimum 20 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Krakow

Her finder du et udvalg af de hoteller, vi tilbyder i Krakow. Disse tre hoteller er særdeles velegnede til firmagrupper. Fortæl os om jeres planer og ønsker til rejsen, så finder vi sammen frem til et hotel, som passer til jeres gruppe.

Atrium Hotel***

Atrium Hotel tilbyder overnatning i enkelt-, dobbelt- og tresengsværelser samt i to lejligheder med tekøkken. Værelser er udstyret med TV, telefon, trådløst internet, badeværelse med bruser og hårtørrer. Atrium Hotel har værelser velegnet til handicappede. Flere værelser har desuden aircondition. Receptionen tilbyder 24 timers roomservice.

I skal vælge Atrium Hotel***,  hvis …

I gerne vil bo en lille smule udenfor storbyens tummel med fine forbindelser til centrum. Der er mulighed for indkvartering i 3-sengsværelser og lejligheder.

Puro Hotel Kazimierz

Hotellet ligger centralt lige ved Krakows hovedbanegård. Moderne, elegant og sofistikeret beskriver dette hotel, som er designet som et funktionelt kunstværk. Værelserne er fulde af naturligt lys, stilfuldt møbleret og er blandt andet udstyret med bad/brusebad og gratis wi-fi.

I skal vælge Puro Hotel Kazimierz, hvis …

I gerne vil bo i lyse, venlige værelser, og hvis design og indretning betyder noget for jer. I gerne vil bo tæt på hovedbanegården med gode forbindelser ud i byen og til lufthavnen.

Vienna House Andels

Hoteller ligger lige nord for Krakows gamle bydel og pladsen Rynek Główny Square. Det smarte design kombineret med robuste farver giver værelserne en hyggelig og luksuriøs stemning. Alle værelserne på Vienna House Andels Kraków har topmoderne faciliteter. For de, der holder af design, er dette den ideelle base for at udforske byen. Alle værelser indeholder bruser/badekar, aircondition, TV, CD-afspiller, pengeskab, minibar, kaffe-/tefaciliteter, 2 flasker mineralvand samt gratis Wi-Fi.

I skal vælge Vienna House Andels, hvis …

I gerne vil have luksus og udfordringer for alle sanser på firmarejsen. Hotellet har som en del af indretningen skiftende kunstudstillinger med lokal og moderne kunst.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Vienna House Andels´ initiativer på deres hjemmeside. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Priser

Vejledende priser

Firmatur til Krakow fra kun 2.698kr.

Rejse med fly
4 dage / 3 nætter
01.11 2023 – 31.10 2024 fra
2.698kr.

Baseret på flyrejse København – Krakow t/r økonomiklasse. Der er også mulighed for at rejse til Krakow fra Jylland eller Hamborg, pris på forespørgsel.
Prisen er baseret på min. 20 deltagere.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med fly til Krakow t/r
  • Transfer lufthavn – hotel t/r
  • Indkvartering på 3-stjernet centralt beliggende hotel i delte dobbeltværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Alle skatter og afgifter
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24 timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

256

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres firmarejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)