Få den bedste start på jeres studietur

Skal I på skolerejse eller studierejse til udlandet, så lad os hjælpe med at sammensætte lige den skolerejse, I drømmer om til jeres gruppe. Kun jeres fantasi – og budget – sætter grænsen for mulighederne, og vi kommer naturligvis meget gerne med idéer og vejledning, så I får mest muligt ud af rejsen. Fortæl os om jeres ideer og rejsedrømme, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at opfylde dem.

Lad os tage ansvaret for studierejsen

Planlægningen af studierejser kan være tidskrævende og uoverskuelig proces. Vores speciale er at planlægge netop studieture, og vi ser det som vores fornemste opgave at gøre planlægningen så gnidningsfri som muligt. Det gælder i planlægningen af rejsen men også undervejs hvis noget uforudset skulle opstå.

Danmarks mest erfarne rejserådgivere

Hos os får du adgang til nogle af de allermest erfarne rejserådgivere indenfor skolerejser og studierejser. Flere har aldrig arbejdet med andet end grupperejser, så tøv ikke med at spørge! Hos os findes der ingen dumme spørgsmål.

Hos os får du en fast kontaktperson, som kender dig og din gruppe. Det er vigtigt for os, at vores rejsekonsulenter er lette at komme i kontakt med, at mails besvares hurtigst muligt og at de indgåede aftaler overholdes.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores studierejser og studieture, er du selvfølgelig meget velkommen til at ringe til os på 70 22 88 70 eller skrive en mail til info@alfatravel.dk

Se alle studierejser

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Sammen skaber vi den bedste skolerejse

Har du ansvaret for skolerejser på jeres skole eller næste studierejse på studiet, er du i de bedste hænder hos AlfA Travel.

Vi er eksperter i at arrangere studierejser i både Europa, USA, Canada og Asien. Skolerejser er for alvor gode, når man planlægger dem sammen og deler sine drømme for rejsen.

Hos AlfA Travel får du den samme personlige rejserådgiver fra start til slut. Han eller hun kender jeres rejsemål i dybden og ved, hvad der skal til for at gøre jeres studierejse til en succes. Fortæl os, hvilken studierejse du drømmer om for dine elever. Sammen opfylder vi drømmen.

AlfA Travel – exploring together.

Mød vores rejserådgivere

Tæt samarbejde hele vejen

Vi tager ansvaret

Vi gør dit ansvar for grupperejsen meget lettere at bære. Vi hjælper med at skabe overblik over de praktiske ting, og hvis noget skulle gå galt, kan du kontakte os døgnet rundt.

Vejen til store oplevelser

Din personlige rejsekonsulent kender til alt det bedste på jeres destination. I kombination med vores inspirationsblog får du unik inspiration til programmet på jeres rejse.

Realistiske priser

Vores priser er altid realistiske og konkurrencedygtige. Vi tager hensyn til efterspørgslen og laver tilbud, som du kan regne med! Test os, og bestil et gratis og uforpligtende tilbud.

Overblik fra start til slut

Når du har bestiller en grupperejse får du adgang til AlfA Gate. Gaten er jeres personlige rejsemappe, hvor I samlet, på et sted, kan finde praktisk information og inspiration til rejsen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)