Få den bedste start på jeres studierejse

Skal I på skolerejse eller studierejse til udlandet, så lad os hjælpe med at sammensætte lige den skolerejse, I drømmer om til jeres gruppe. Kun jeres fantasi – og budgettet – sætter grænsen for mulighederne, og vi kommer naturligvis meget gerne med idéer og vejledning, så I får mest muligt ud af rejsen. Fortæl os om jeres idéer og rejsedrømme, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at opfylde dem.

Lad os tage ansvaret for studierejsen

Planlægning af studierejser kan være tidskrævende og lidt uoverskuelig proces. Vores speciale er at planlægge netop denne type af rejser, og vi ser det som vores fornemste opgave at gøre planlægningen så gnidningsfri som mulig. Det gælder i planlægningen af rejsen men også undervejs, hvis noget uforudset skulle opstå undervejs.

Danmarks mest erfarne rejserådgivere indenfor skolerejser

Hos os møder du nogle af Danmarks allermest erfarne rejserådgivere indenfor skolerejser og studierejser. Christian Skadkjær har aldrig lavet andet end at arbejde på rejsebureau og startede karrieren som fejedreng. Det var for mere end 35 år siden! De færreste har arbejdet SÅ længe med skolerejser men næsten alle har lang anciennitet. Flere har arbejdet med studierejser mellem 10-20 år og flere har aldrig arbejdet med andet end grupperejser. Tøv derfor ikke med at spørge – vi kan svare på det meste, og hos os findes der ingen dumme spørgsmål.

Hos os får du en fast kontaktperson, – en rejserådgiver som kender dig og din gruppe. Det er vigtigt for os, at vores rejserådgivere er lette at komme i kontakt med, at mails besvares hurtigt og at de indgåede aftaler overholdes. Mød vores medarbejdere og læs mere om deres erfaring her.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores studierejser og skolerejser, er du selvfølgelig meget velkommen til at ringe til os på 70 22 88 70 eller skrive en mail til [email protected]

Se alle studierejser

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Sammen skaber vi den bedste skolerejse

Har du ansvaret for skolerejser på jeres skole eller næste studierejse på studiet, er du i de bedste hænder hos AlfA Travel. Vi er eksperter i at arrangere studierejser i både Europa, USA, Canada og Asien. Skolerejser er for alvor gode, når man planlægger dem sammen og deler sine drømme for rejsen.

Hos AlfA Travel får du den samme personlige rejserådgiver fra start til slut. Han eller hun kender jeres rejsemål i dybden og ved, hvad der skal til for at gøre jeres studierejse til en succes. Fortæl os, hvilken studierejse du drømmer om for dine elever. Sammen opfylder vi drømmen.

Gode rejseoplevelser er ikke noget, vi håber på. -Dem planlægger vi!

Mød vores rejserådgivere

Tæt samarbejde hele vejen

Vi står for det

Vores erfaring gør dit ansvar for grupperejsen meget lettere at bære. Vi hjælper med at skabe overblik over de praktiske ting, og hvis noget mod forventning skulle gå skævt på rejsen, så hjælper vi – døgnet rundt.

Vejen til store oplevelser

Din personlige rejserådgiver kender til alle de største oplevelser og de små gemte perler. Det giver dig adgang til uvurderlig viden og tips og genveje i planlægningen. På de fleste rejsemål tilbyder vi et stort og bredt katalog med forslag til program på rejsen.

Konkurrencedygtige priser

Du finder vejledende priser på de fleste af vores rejsemål. Det er vores mål, at de er så realistiske som muligt og vi tilpasser dem løbende. Vi ved at prisen er vigtig, og at vi altid skal være konkurrencedygtige. Test os, og bestil et gratis og uforpligtende tilbud.

Overblik fra start til slut

Når du har bestiller en grupperejse, så får du adgang til AlfA Gate. Gaten er jeres personlige rejsemappe, hvor I samlet, på et sted, kan finde al praktisk information om og inspiration til rejsen.

Populære studierejser og skolerejser lige nu

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)