Din specialist i grupperejser

AlfA Travel er etableret i 1997, og er et dansk og privatejet rejsebureau med speciale i grupperejser. Vores absolutte spidskompetence er at arrangere studierejser for undervisningssektoren. Hver dag arbejder vores erfarne team af rejserådgivere benhårdt på at sikre, at vores grupper kan få store rejseoplevelser med hjem i bagagen.

Sammen realiserer vi jeres rejsedrømme

Vi har intet rejsekatalog, men laver “rejser efter mål”, og derfor ser vi det som vores fornemste opgave at lytte til jeres ønsker. Det er én af de vigtigste forudsætninger for, at I får de bedste rejseoplevelse. Fortæl os om jeres idéer og rejseønsker, så finder vi sammen frem til den rejse der passer til jer.

Nogen siger, at heldet følger de tossede… Det tror vi ikke på! Gode rejseoplevelser er ikke noget, vi håber på. – Dem planlægger vi!

Lad os tage ansvaret

Det er et stort ansvar, at være arrangør af en grupperejse. Hos AlfA Travel er du ikke alene om opgaven!

Du får en personlig rejserådgiver, som følger dig og din gruppe fra start til slut. Din rejserådgiver er din genvej til en nem og gnidningsfri planlægning og afvikling af rejsen.

Vores rejserådgivere er nogle af Danmarks mest erfarne indenfor grupperejser, og har hver især speciale indenfor nogle specifikke rejsemål. Du kan spørge din rejserådgiver om alt. Vi kan svare på det meste og husk, der findes der ingen dumme spørgsmål!

Kontakt os

Tryghed og sikkerhed

Hos os er jeres grupperejse i de allerbedste hænder. Din rejserådgiver følger rejsen fra start til slut og sidder klar med værdifuld sparring og gode råd.

Hvis uheldet skulle være ude, kan vi naturligvis kontaktes via vagttelefonen, som er bemandet 24-timer i døgnet. Vi er altid klar til at hjælpe – uanset om I har brug for hjælp eller bare et godt råd!

Læs mere om andre gruppers rejseoplevelser, og hvad de synes om at arbejde sammen med os.

Læs om kundernes oplevelser

Danmarks mest erfarne grupperejserådgivere

Vores meget erfarne medarbejdere er vores allerstørste styrke. Hver enkelte rejserådgiver er specialiseret indenfor få rejsemål og har derfor en meget dyb viden om de forskellige rejsemål. det kommer dig til gode i form af tips og gode råd.

Vi besøger løbende vores rejsemål, og har førstehåndskendskab til både indkvarteringssteder og besøgssteder.

Vi elsker at tale med vores kunder – det er sådan vi får den bedste fornemmelse af, hvad de er vigtigt for jeres gruppe. Ring meget gerne til os på 70 22 88 70.

Mød vores medarbejdere

Vidste du at....

AlfA Travel har base I Holstebro og er 100% dansk og privatejet. Vi planlægger hvert år mere end 1.400 grupperejse for mere end 45.000 gæster.

Vi lever af glade og tilfredse kunder. Kvalitet er en selvfølge og vi går gennem ild og vand for at sikre jer gode rejseoplevelser.

Vi tror på høj service og vi hjælper med alt det praktiske både før, under og efter rejsen. Fx sørger vi for indcheckning på lavprisflyselskaber som Easyjet og Ryanair.

Prisen er vigtig men det er kvaliteten også. Derfor træffer vi bevidste valg. Fx. er alle vores busser mindst firestjernede og vores chauffører er danske og følger med jer hele vejen.

AlfA Gate - Overblik hele vejen

Når du har bestilt en grupperejse hos AlfA Travel, får du adgang til AlfA Gate. Her er alle praktiske oplysninger om rejsen samlet, og du har altid det fulde overblik.

På AlfA Gate kan du til enhver tid følge med i planlægningsprocessen, korrespondance og deadlines. Du kan også finde inspiration til jeres program på rejsen og der er nem adgang til jeres rejserådgiver. Du har også altid en oversigt over antallet af deltagere på turen og deres navne.

Når I tager afsted på rejsen har du selvfølgelig også adgang til jeres rejsedokumenter.

Læs om AlfA Gate

Vores historie

AlfA Travel blev etablereret i 1997 af Lars Frederiksen, og blev det første år drevet fra et lille kontor i Bedsted på Thy. I 1997 var det smart at have et navn der starter med A, fordi det kom først i telefonbogen – derfor faldt valget på AlfA Travel.

I 1998 flyttede vi til større lokaler i hjertet af Holstebro, hvor vi stadig holder til i den samme smukke og atmosfærefyldte bygning.

I 2012 blev de første små skridt i et generationsskifte taget, og i dag ejes AlfA Travel 100% af 4 ansatte.
Vi har gennem tiden opbygget et godt og tæt samarbejde med mange faste kunder og hvert år kommer der lidt flere til. Således arrangerede vi i 2022 ca. 1.400 grupperejser for godt 45.000 gæster.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)