Store sports- og eventoplevelser venter

Hvis I gerne vil give firmarejsen en ekstra dimension, så overvej at afholde den i forbindelse med et event eller sportsbegivenhed, der kan toppe jeres program. Vi kan hjælpe jer med at booke billetter til kulturelle events i form af fx koncerter, teaterforestillinger, musicals og aftenfester, og bygge resten af rejsen op herom. Sportsarrangementer er også særligt attraktive, og vi kan ofte booke billetter til fx de store fodboldligaer, Formel 1, håndboldslutrunder m.m.

Lad os inspirere jer

Kombiner fx firmagrupperejsen med én eller flere fodboldkampe – mærk suset på stadion sammen med kollegerne og tusindvis af andre fans. Måske er I heldige at kunne deltage i en festival, en fejring eller en stor koncert som afholdes i jeres rejseperiode. Fortæl os om jeres ønsker og drømme for rejsen, så planlægger vi sammen den gode grupperejse for jeres virksomhed.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores sports- og eventrejser, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at ringe til os på 70 22 88 70 eller at skrive en mail til info@alfatravel.dk.

Kontakt os

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres firmarejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Kontakt vores firmarejserådgivere

Book firmarejsen hos os fordi

  • Tid er penge – vi håndterer alt det praktiske, så du har tid til at gøre det, du er god til
  • Vi sikrer overblikket og holder styr på alle detaljerne. Skulle der mod forventning opstå udfordringer undervejs, er det vores og ikke din hovedpine
  • Altid konkurrencedygtige priser og gratis rejseforslag, som er tilpasset jeres budget
  • Stor fleksibilitet i forhold til ændringer, hvor der har mulighed for det
  • I er dækket under Pakkerejseloven og Rejsegarantifonden
  • Du får som rejseplanlægger en fast kontaktperson hos os, som er let at få fat i og sikrer dig effektiv kommunikation og tryghed gennem hele planlægningsprocessen

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)