Når oplevelser og udvikling går hånd i hånd

Skal dine medarbejdere på teambuilding kursus eller overvejer I et inspirerende lederkursus, så læs endelig videre! I samarbejde med OLTC udbyder vi teambuilding og lederkurser i udlandet. Kurserne er på højt fagligt niveau – og afvikles på både dansk og engelsk. OLTC har sin helt egen tilgang til aktiviteterne og uddannelsen undervejs – men der er rig mulighed for at tilpasse programmet til netop jeres gruppe.

Lederkurser i udlandet

Læringsforløbene i lederkurserne består af actionlearning teambuilding forløb, personaleudvikling og ledertræning, typisk af 1-2 dages varighed. I vælger dog selv, hvorvidt læringsforløbet skal være det primære formål med jeres firmarejse, eller om de blot skal være en lærerig afveksling pårejsen. Således kan vi også arrangere lederkurser som en del af eksempelvis en storbyrejse, eller tilpasse et lederkursus til netop jeres firmatur på anden vis.

Teambuilding i udlandet

Teambuildingaktiviteter i smukke omgivelser er næsten garanti for styrkede relationer mellem medarbejderne. En teambuildingrejse giver ofte et forbedret arbejdsmiljø, og grobund for større effektivitet og bedre konflikthåndtering på arbejdspladsen. En teambuildingrejse kan derfor være en rigtig god investering i jeres virksomhed, og vi kan hjælpe jer med at starte planlægningen allerede i dag!

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores teambuildingrejser og lederkurser i udlandet, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os på 70 22 88 70 eller skrive en mail til info@alfatravel.dk.

 

Kontakt os

I bestemmer indholdet

I samarbejde med OLTC har vi udviklet et fleksibelt teambuilding og lederkursuskoncept. Det vil sige, at I selv bestemmer indholdet af rejsen og mængden af fysiske aktiviteter undervejs. I får jeres egen professionelle instruktør med på rejsen, som står for aktiviteterne undervejs.

I vælger selv, om læring og teambuildingaktiviteter skal være det primære formål med rejsen, eller om de blot skal være en god afveksling på kurset, konferencen, seminaret eller mødet. Således kan vi også arrangere teambuilding som en del af en storbyrejse.

Om OLTC

OLTC har 25 års erfaring med outdooraktiviteter, teambuilding og actionlearning. Mads Cronquist står i spidsen for planlægning og afvikling af aktiviteterne. Mads er uddannet beredskabsofficer med erfaring fra chefposter i både krigsområder og i private virksomheder. Han har en CBA-grad med speciale i strategi og innovation, er autoriseret i JTI samt efteruddannelse i erhvervspsykologi. Derudover er han personlig coach for ledere, foredragsholder, forfatter, kampsportsinstruktør samt vildmarksguide. OLTC laver kurser der virker i praksis.

Find inspiration til jeres rejse i OLTCs video nedenfor.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres firmarejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Kontakt firmarejserådgiverne

Book kursusrejsen hos os fordi

  • Tid er penge – vi håndterer alt det praktiske, så du har tid til at gøre det, du er god til
  • Vi sikrer overblikket og holder styr på alle detaljerne. Skulle der mod forventning opstå udfordringer undervejs, er det vores og ikke din hovedpine
  • Altid konkurrencedygtige priser og gratis rejseforslag, som er tilpasset jeres budget
  • Stor fleksibilitet i forhold til ændringer, hvor der har mulighed for det
  • I er dækket under Pakkerejseloven og Rejsegarantifonden
  • Du får som rejseplanlægger en fast kontaktperson hos os, som er let at få fat i og sikrer dig effektiv kommunikation og tryghed gennem hele planlægningsprocessen

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)