Bodegas Codorniu – Cava
Besøg en af Barcelonas kendte, cava-producerende vingårde.
I 1872 lavede Jaume Codorníu cava (mousserende vin) for første gang i Spanien, efter “Méthode Traditionelle” (champagne-metoden) og ved brug af de lokale druer, Penedés, Macabeo, Xarello og Parellada. Dermed var cavaen skabt, og Codorníu mærket var for evigt sammenkædet med cavaens historie.
Man har i dag stadig hovedsæde i de oprindelige bygninger, BODEGAS CODORNIU, hvor der i de flere kilometer lange, ældgamle underjordiske kældre årligt produceres omkring 25 millioner liter cava.
Indhold af besøget
Bodegas Codorníu er det ideelle sted at følge hele processen fra drue-tryk til mærkning af flasken. Cavaen fermenterer i mindst 9 måneder i flasken, i mørke, underjordiske kældre, hvor der er en konstant temperatur. Efter en kort, introducerende video besøger I disse store kældre i et lille tog. I kan også, med elever over 18 år, smage den populære catalanske cava.
Praktisk info
Besøget kan afholdes på engelsk, fransk, spansk og catalansk efter ønske.
Besøg fra mandag til fredag kl. 09.00 – 17.00
Maksimal gruppestørrelse: 30 personer
Beliggenhed: Sant Sadurní d´Ànoia, Barcelona (50 km fra Barcelona)
Priser ved bestilling hos AlfA Travel:
Elever under 18 år: Fra kr. 198,-
Voksne over 18 år: Fra kr. 228,-
Bemærk: Er der eleven under 18 år i gruppen, får de ikke smagsprøver med alkohol.
Der er mulighed for at leje bus til besøget:
Op til 35 personer – halvdagsbusleje : kr. 5.548,-
36-56 personer – halvdagsbusleje : kr. 6.198,-
Har du spørgsmål, så kontakt en af vores erfarne rejserådgivere her.