Vi ringer dig op

Nogle ting er bare meget nemmere at forklare, når man taler sammen. Derfor ringer vi dig meget gerne op. Udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt. Skriv meget gerne hvad du gerne vil spørge om, så finder vi frem til den, du skal tale med.

 

Bliv ringet op

Du får en personlig rejserådgiver

Det er et stort ansvar at være arrangør af en grupperejse og rejseleder undervejs. Hos AlfA Travel er du ikke alene om opgaven.

Du får en personlig rejserådgiver fra start til slut. Alle vores rejserådgivere elsker selv at rejse og kender destinationerne ud og ind. Vi ved, hvad der rører sig og er hurtige til at give vores viden videre, så den kan komme jer til glæde.

Mød rådgivere

Tæt samarbejde hele vejen

Vi tager ansvaret

Vi gør dit ansvar for grupperejsen meget lettere at bære. Vi hjælper med at skabe overblik over de praktiske ting, og hvis noget skulle gå galt, kan du kontakte os døgnet rundt.

Vejen til store oplevelser

Din personlige rejsekonsulent kender til alt det bedste på jeres destination. I kombination med vores inspirationsblog får du unik inspiration til programmet på jeres rejse.

Realistiske priser

Vores priser er altid realistiske og konkurrencedygtige. Vi tager hensyn til efterspørgslen og laver tilbud, som du kan regne med! Test os, og bestil et gratis og uforpligtende tilbud.

Overblik fra start til slut

Når du har bestiller en grupperejse får du adgang til AlfA Gate. Gaten er jeres personlige rejsemappe, hvor I samlet, på et sted, kan finde praktisk information og inspiration til rejsen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)