Har I brug for billetter til offentlig transport på jeres rejse til Berlin? Så overvej om et Berlin Welcome Card ikke kunne være en løsning for jer. Med dette kort får I fri og ubegrænset transport med offentlige transportmidler. Derudover giver kortet adgang til rabatter på flere museer, restauranter, museer, seværdigheder og rundvisninger. Bestil kortet her.

Du vælger selv, hvilke zoner I har brug for (enten AB eller ABC), og hvor længe kortet skal gælde. I skal vælge zone ABC, hvis I skal rejse til Potsdam eller Berlin-Brandenburg Lufthavnen. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte din rejserådgiver – ring til os på 70 22 88 70. Vi tilbyder også at bestille kortet til jer mod et mindre reservationsgebyr.

Det får I med Berlin Welcome Card:

-Ubegrænset brug af offentlig transport i zone AB eller ABC
-Et kort der er i 48 eller 72 timer, 4, 5 eller 6 dage
-Op til 50% rabat på besøgssteder – se alle rabatter her

Hvordan fungerer det?

Du bestiller og betaler via linket på vores hjemmeside og umiddelbart efter din bestilling er gennemført, vil du modtage e-billetter på email. Du skal printe billetterne og tage dem med til Berlin. Hver enkelt rejsende skal have sin egen printede billet. Online billetter på telefonen accepteres IKKE på nuværende tidspunkt. E-billetterne skal ikke valideres på stationen, men er gyldige fra det tidspunkt, som du har noteret i forbindelse med bestillingen.

Gyldighed
Kortet er gyldigt, fra det øjeblik du aktiverer det og derefter i x antal timer f.eks. 48 el. 72 timer eller i 4, 5 eller 6 dage.

Kort over zonerne
Du kan se et kort over zonerne i Berlin her.

Hvordan får jeg rabat?
For at opnå rabatten fra dit Berlin Welcome Card skal du informere besøgsstedet om, at du har et kort. Dette gælder både i billetlugen og ved online bestilling eller bestilling hos AlfA Travel.

Hvor bestiller jeg kortet?
Du kan bestille Berlin Welcome Cards via AlfA Travels hjemmeside. Når du køber kortet gennem vores side, så hjælper vi gerne med evt. spørgsmål. Bestil kortet her.
Vil du gerne slippe for at foretage bestillingen, og få kortene skrevet på jeres regning, så tilbyder vi at booke kortene mod et mindre reservationsgebyr. Kontakt din rejserådgiver for yderligere information.

Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne med evt. spørgsmål i forbindelse med bestilling af Berlin Welcome Cards. Ring til din rejserådgiver på det direkte nummer eller på 7022 8870.