Med et Reykjavik City Card kan I udforske verdens nordligste hovedstad i jeres eget tempo, og med masser af rabatter og gratis oplevelser. I vælger selv, om kortet skal gælde i 24, 48 eller 72 timer – tiden starter, når kortet tages i brug.

TIP!
Sådan kan I bruge et 24 timers Reykjavik City Card

Árbær Open Air Museum (fri entré)
Start dagen med et besøg på Árbær Open Air Museum, hvor I kan slentre gennem fortiden og opleve hvordan man i sin tid levede i Reykjavik. Spændende udstillinger afslører hvordan Reykjavik kom til live, fra et par spredte gårde til en pulserende hovedstad.

Med gratis bus til Nationalmuseet (fri entré)
Hop herefter på en lokalbus, som med Reykjavik City Card også er gratis at benytte, til National Museum of Iceland. Nationalmuseet byder på en række fascinerende udstillinger, som overdådigt viser historien om Islands fortid – fra vikingernes bosættelser i middelalderen til den i dag moderne kultur.

Afslapning i Laugardalslaug (fri entré)
Efter timer med lærerige besøg, kan I slå vejen forbi en af Islands mange thermalske pools for lidt afslapning. Vi kan anbefale den største, Laugardalslaug.

Rabat på aftenens middag
Med et Reykjavik City Card får I også rabatter på mange gode spisesteder, så hvorfor ikke slutte dagens program af med en fælles middag på en hyggelig restaurant under rabatordningen.

 

Med et Reykjavik City Card får I:

  • Fri anvendelse af lokaltransport i Reykjavik og hovedstadsregionen
  • Entré til Reykjaviks bedste museer og gallerier samt Zoo
  • Entré til samtlige af Reykjaviks opvarmede pools og saunaer
  • Billet til færgen til øen Viðey
  • Rabatter til restauranter, attraktioner, sightseeingture m.m. i og omkring Reykjavik

Et Reykjavik City Card kan bestilles hos din rejserådgiver.