I maj 2017 sendte vi hele 189 deltagere fra Midtconsult på en 3-dages firmarejse til Milano. Her får du lov at se deres rejseplan, med alle detaljer, og få inspiration til hvordan en firmarejse for en stor gruppe KAN sættes sammen. Husk, vi laver altid et skræddersyet tilbud udfra jeres ønsker.

Når en meget stor gruppe skal på firmarejse, er der mange ender, der skal samles og mange detaljer, der skal gå op i en højere enhed. En sådan planlægningsopgave er næsten umulig at klare selv. Som rejseleder for en stor gruppe har man brug for en sparringspartner og nogen med erfaring i at samle trådene… -Det gælder lige fra de indledende rejseidéer over planlægningen, til selve rejsen og til hele gruppen er trygt hjemme igen. Det er her fordelene ved at samarbejde med et rejsebureau virkelig viser sig. Hos os møder du erfarne rejserådgivere, som har lang erfaring med netop grupperejser. Han eller hun er din genvej til en succesfuld planlægning og afvikling af firmarejsen – uanset gruppestørrelse.

Hjørnestenene i Midtconsults program:

  • Guidet spadseretur blandt de nye boliger, skyskrabere og luksuriøs infrastruktur ved Milano Porta Nuova
  • Besøg i City Life; et kvarter med fuld fokus på alternativ energi og byggematerialer samt grønne områder, cykelstier og livskvalitet
  • Teambuilding i form af Ipad-orienteringsløb rundt i Milano
  • Sejltur på Maggiore-søen, med stop på flere af de smukke Borremeo-øer
  • 4 retters middag med drikkevarer og efterfølgende stor fest

Find inspiration i rejseplanen her.