Vi er meget gerne behjælpelige med at få den indholdsmæssige del af aktivrejsen til at hænge sammen. Vi har kontakter, som gør næsten alt muligt. På rejsen til Torrevieja er der allerede fuldt program inkluderet i prisen. Ønsker I gratis og uforpligtende tilbud, kan I kontakte os på 80 20 88 70.

TORREVIEJA SPORTS CITY

I Torrevieja Sports City tilbydes et omfattende udvalg af muligheder for aktiviteter inden for flere forskellige sportsgrene. Der er ligeledes faciliteter, som er fuldstændigt tilpasset handicapbehov. Den store sports-by tilbyder flere sportsbaner og træningsanlæg såsom olympisk swimmingpool, fitnesscenter, tennisbaner og sauna. Derudover findes der overdækket pavillon til at spille håndbold, basketball, hockey, volleyball og indendørs fodbold.

Stedet har optimale forhold til at gennemføre et højt træningsniveau under opholdet, hvilket gør det til et yderst kvalificeret sportstilbud for grupper.

Yderligere forslag til aktivprogram:

Udover oplagte aktiviteter som morgenløb på stranden, fodboldtræning eller almindelig træning, er der også masser af andre muligheder for sjove aktiviteter i området. Prøv eksempelvis en af de følgende.

Paddle Sup

Udover faciliteterne på stedet, er der mulighed for blandt andet at prøve Paddle Sup (Stand Up Padling), som er en ældgammel tradition, der kombinerer det bedste inden for surfing og padling. Som navnet antyder, står man op på surfbrættet, imens pagajen bruges til både kontrol og fremdrift.

Paddle Tennis

Padeltennis minder meget om almindelig tennis og kan spilles som både single og double. Den største forskel fra almindelig tennis er, at banen har vægge og bolden må spilles op ad væggene ligesom i squash.

Kayak / Windsurfing kursus

Den gamle skrøne “det er svært at windsurfe” kan du godt glemme. Ny teknologi har gjort udstyret meget let og utroligt nemt at håndtere. Prøv et kursus i enten windsurfing eller kayak.

Bodykombat, spinning og zumba

Bodykombat er konditionstræning med høj intensitet, hvor koreografien er inspireret af kampsportsgrene som boksning, karate og taekwondo. Spinning og zumba er begge aktiviteter, der får pulsen op og smilet frem.

Heldagsleje af mountainbike

Udforsk Torrevieja på mountainbike i dit eget tempo, og kom rundt til mange flere af byens historiske seværdigheder, end du ville kunne til fods.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)