Mange spændende aktivitetsmuligheder

Vi samarbejder udelukkende med professionelle og erfarne instruktører til alle aktiviteter. I rejsens pris er inkluderet et standardprogram, som kan ses længere nede på siden, og dette kan udvides med følgende aktiviteter:

  • Vandretur med etablering af lejr
  • Bæverudflugt
  • Paintball
  • Bueskydning
  • Klatring og rapelling på fjeldet
  • Opgaver med kort og kompas
  • Kajaksejlads
  • SUP kursus og meget mere
  • Tur på 9 hullers golfbane

Standardprogram - inkluderet i prisen

Ankomstdagen bruges til at finde på plads og at blive kendt med omgivelserne. I kommer på tur med lokal guide for at se på fauna og dyreliv. Derudover gennemgår I på turen grundregler for pakning af rygsæk og grundlæggende viden om, hvordan man færdes i skovene og på fjeldet. Varighed af denne tur er ca. 2 timer.

På andendagen tager I på rejsens største udflugt. Den består af en vandretur med guide til Roholtfjell, som ligger i ca. 1.100 m. højde. Her benytter I teknik og information fra gårsdagens tur, og I lærer at bruge kort og kompas i fjeldområder. Turen varer ca. 8 timer.

Tredjedagen står på klatring og rappelling med guide på Skandinaviens højeste fritstående klatretårn. Efter indledende sikkerhedsundervisning prøver vi kræfter med klatretårnet. Der er forskellige sværhedsgrader alt efter hvor øvet man er, eller hvor hurtigt man lærer. Varighed ca. 4 timer.

På turens sidste dag skal I til vands – på kanotur på søen Nisser. Efter en kort introduktion til kanosejlads og sikkerhed, begiver I jer ud på en ca. 6 timers tur på Nisser. Det er muligt at få en lokal guide med på turen mod et tillæg på 1.600 kr. pr. gruppe.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)