Sjove udfordringer i den friske bjergluft

Nationalparken “Hohe Tauen” har optimale rammer for at være aktiv. Når I booker en rejse til Neukirchen, får I nedenstående aktivprogram med i prisen.

Vi hjælper naturligvis også gerne med at planlægge andre aktiviteter udover, hvis I ønsker det. Vi har kontakter i Neukirchen, som gør næsten alt muligt, så ring endelig og forhør om mulighederne.

Aktivprogram inkluderet i prisen

Mega flying fox
I suser på tværs af bjergkløfter, fastspændt i en sele i 160 meters højde! I får grundig instruktion af de professionelle guider.

Vandring
Vandretur i smukke omgivelser fra Steineralm tilbage til Neukirchen. En vandretur på ca. 2½ time på egen hånd.

Mountainbike
Med guide tager I på cykeltur på mountainbikes. Turen varer ca. 2 timer og går gennem nogle af bjergene i Hohe Tauen nationalpark.

Luftgeværskydning
Ved hotellet Gasthof Venedigerhof er det muligt at skyde med luftgevær. Efter en grundig instruktion er der ca. 20 skud pr. person

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)