Aktiviteter med professionelle instruktører

Når I bestiller en aktivrejse til Sedmihorky, bestiller I en “pakkerejse”, hvor en række aktiviteter er inkluderet i prisen og en del af et fast rejseprogram. Instruktørerne på stedet er yderst professionelle, hvilket er jeres garanti for, at alt foregår med sikkerheden helt i top.

I området ved campingpladsen er der desuden masser af muligheder for fællesaktiviteter på de grønne arealer og en svømmetur i søen (hvis vejret og årstiden tillader det).

Følgende er inkluderet i en aktivrejse til Sedmihorky

Reb-aktiviteter

I skal løse forskellige udfordringer med reb i teams. Derudover skal I også, hvis I tør, tage en hurtig flyvetur over en kløft med rebbanen “Flying Fox”. Her er I garanteret et adrenalinsus af dimensioner.

Vandaktiviteter og hiking

Rafting på Jizera-floden og senere på hiking i området. Floden Jizera tilbyder rafting, som alle kan deltage i. Hiking i den skønne natur er et must, når man besøger Cesky Raj. Områdets meget specielle klippeformationer og dybe dale i skovene skal bare opleves.

Barbeque på tjekkisk

En af aftenerne undervejs på rejsen byder på en hyggelig barbeque på den tjekkiske facon – i naturen. I samler selv brænde og samles omkring bålet og griller pølser over åben ild. En favorit blandt vores grupper.

Slottet Valdstejn og Theresienstadt

På turen til Sedmihorky gøres der stop ved koncentrationslejren Theresienstadt, og I får en rundvisning med engelsktalende guide. I får undervejs på rejsen også mulighed for at besøge det smukke slot Valdstejn, som blev opført i 1260 af Jaroslav of Hruštice fra Markvartic familien.

Prag “City Survival”

Sidst men ikke mindst er der i programmet inkluderet Prag ”City Survival”. Det er et orienteringsløb, som bringer jer omkring de mest interessante seværdigheder i Prag by. Det er en rigtig god måde at stifte bekendtskab med byen på, som giver jer et fint overblik over de mange hyggelige gader og pladser. Efter I har orienteret jer i byen, er i klar til en tur i Prag på egen hånd.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)