Frit valg på aktivitetshylden

Vi er meget gerne behjælpelige med at få den indholdsmæssige del af jeres aktivrejse til at hænge sammen. Vi har kontakter i TrollAktiv, som gør næsten alt muligt, og vi samarbejder kun med professionelle og erfarne instruktører. Der er udfordringer for enhver smag, og I kan naturligvis vælge de aktiviteter, I synes passer bedst til jeres gruppe.

Udover nedenstående muligheder, er der desuden følgende gratis aktiviteter, som man kan benytte på stedet; volleyball, trampoliner, basketball og bordtennis.

 

Aktivitetsmuligheder i TrollAktiv

Riverrafting
TrollAktiv har Norges mest spændende raftingcenter! Forcér elven i gummibåd, hvor I manøvrerer båden gennem fald, hvirvler og strømme. I lærer desuden om, hvordan man svømmer i en elv samt om redningsaktioner.

Fjeldklatring/Rapelling
“Bestig en fjeldside” ved hjælp af tov, og fir’ jer ned af en lodret fjeldside. Der findes 2 sværhedsgrader, en væg på 10 – 15 m og en på 20 – 25 m.

Mountainbike
Brænd noget energi af i naturområdet omkring raftingcentet, hvor stejle skråninger, små bække og andre forhindringer skal klares på mountainbike.

Stand Up Paddling
Prøv balancen af med Stand Up Paddling. I lærer teknikker og færdigheder med en af de dygtige instruktører.

Lazer Tag
Lazer Tag er et adrenalinfyldt spil der minder om paintball – ligeså spændende og sjovt, blot uden “griseriet” og de blå mærker.

Escape Room
Prøv jeres detektiv-evner af. I skal samle en masse løse ender og gåder, for at få fat i nøglen som kan låse jer ud af jeres “Escape Room”.

Zip Lines
Er I modige? Kom op i højderne og klatre i trætoppe – flere sværhedsgrader muligt.

Klatrepark
I klatreparken kan I sætte musklerne på arbejde og udfordre jer selv.

Kanosejlads
At padle på hav, elv eller sø, er tre forskellige oplevelser, som alle tager jer tæt på naturen, med en unik mulighed for at observere dyre- og fugleliv.

Bue og Pil park
Her kan I skyde til måls på 20 forskellige 3D dyr. Aktiviteten er udformet som en konkurrence og er for alle aldre.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)