Personalerejser.dk arrangerer firmarejser til udlandet, og i samarbejde med OLTC tilbyder vi også lederkurser undervejs – på højt fagligt niveau! Læs mere om OLTCs lederkurser og koncept her.

FORDELE VED ET LEDERKURSUS PÅ FIRMATUREN

OLTC arbejder med modulopbyggede læringsforløb, der er udviklet efter metoden “De 3 H’er”. De 3 H’er er OLTCs egen metode, som indebærer at øge læringseffekten maksimalt gennem inputs til både Hovedet, Hænderne og Hjertet. Med fokus herpå trænes dine medarbejdere af specialkorps-instruktører i at eksekvere og komme i mål, hvilket er med til at udvikle dem i deres arbejdsliv som ledere.

Med 25 års praktisk erfaring i bagagen til at understøtte deres metode, leverer OLTC enestående træning af dine medarbejdere i fantastiske omgivelser, med fokus på opbygning af robusthed og innovationskapacitet.

I BESTEMMER INDHOLDET...

Læringsforløbene består af action learning team building forløb, personaleudvikling og ledertræning, typisk af 1-2 dages varighed. I vælger dog selv, hvorvidt læringsforløb skal være det primære formål med jeres firmarejse, eller om de blot skal være en god afveksling på kurset, konferencen, seminaret eller mødet. Således kan vi også arrangere lederkurser som en del af eksempelvis en storbyrejse, eller tilpasse et lederkursus til netop jeres firmatur på anden vis.

OM OLTC

Mads Cronquist står i spidsen for planlægning og afvikling af aktiviteterne hos OLTC. Mads er uddannet beredskabsofficer, med erfaring fra chefposter i både krigsområder og i private virksomheder. Han har en CBA-grad med speciale i strategi og innovation, er autoriseret i JTI samt efteruddannet i erhvervspsykologi. Mads er desuden personlig coach for ledere, foredragsholder, forfatter, kampsportsinstruktør samt vildmarksguide. Dine medarbejdere er altså i de bedste hænder med OLTC som skaber af rammerne for aktiviteterne på jeres firmatur.

PRISER OG PLANLÆGNING

Hver enkelt lederkursus arrangeres fra bunden og tilpasses jeres gruppes specielle ønsker. Vi har derfor ikke nogen vejledende priser eller fast prisliste. Hvis du overvejer, at et lederkursus skal være en del af jeres firmatur, så kontakt os på tlf. 80 20 88 70. Når vi har overblik over nogle af nedenstående emner, kan vi sammensætte et konkret rejsetilbud samt en vejledende pris.

-Deltagerantal
-Tidsinterval
-Rejsetidspunkt på året
-Rejsedestination
-Typer af aktiviteter undervejs
-Evt. leje af lokationer
-Forplejning undervejs

Læs også 3 TIPS til planlægning af succesfulde lederkurser i udlandet HER.

KONTAKT OS

Hvis I overvejer at planlægge en teambuilding-firmarejse, skal I blot kontakte os med nogle indledende ideer – så finder vi sammen ud af det derfra. Kontakt os på tlf. 88 44 14 80 eller på [email protected]. I kan også bestille et gratis og uforpligtende tilbud på jeres teambuilding-firmarejse via formularen nedenfor.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres firmarejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)