Klimaet er ikke altafgørende for valg af rejsemål til en firmarejse, men det er langt fra en ulempe, at vejret på firmarejsen er godt! Det er skønt at afvikle møder eller teambuilding under den sydeuropæiske sol. Der er også ekstra fordele ved at vælge et rejsemål med stor solsikkerhed; det giver nogle helt unikke muligheder hvad udeliv og vandaktiviteter angår.

INSPIRATION TIL FIRMAREJSER UNDER LUNERE HIMMELSTRØG!

Vi har sammensat en række inspirationssider med forslag til solrige firmarejser. HUSK, det er kun forslag! Vi tilbyder andre rejsemål, og alle ture kan tilpasses netop jeres gruppes ønsker og behov.

DERFOR SKAL DU BOOKE FIRMAREJSEN SYDPÅ HOS OS:

  • Tid er penge – vi håndterer alt det praktiske, så du har tid til at gøre det, du er god til
  • Vi sikrer overblikket og holder styr på detaljerne. Skulle der mod forventning opstå udfordringer undervejs, er det vores og ikke din hovedpine
  • Vi har konkurrencedygtige priser og rejseforslag som passer til de fleste budgetter
  • Stor fleksibilitet i forhold til ændringer, hvor der har mulighed for det
  • Dækning under pakkerejseloven og Rejsegarantifonden
  • Du får ALTID en fast kontaktperson, som er let at få fat i og sikrer dig effektiv kommunikation og tryghed gennem hele planlægningsprocessen

SOLREJSER EFTER MÅL

Vi skræddersyr alle vores firmarejser efter den enkelte gruppe, og vi kan stå for hele eller dele af jeres arrangement. Ring til os og lad os få en snak om jeres ønsker og muligheder – vi glæder os til at hjælpe jer!

KONTAKT OS

Ring til os på 88 44 14 80, send en mail på [email protected] eller bestil et tilbud nedenfor – det er helt uforpligtende!

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres firmarejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)