Skal I arrangere en firmarejse, og tænker at det kunne være spændende med et bestemt tema for turen, så lad os kigge på mulighederne sammen med jer. Vi arrangerer temarejser for firmaer, og kan tilpasse rejsen til lige netop jeres gruppes interesse- eller arbejdsområde.

FIRMAREJSE MED TEMA EFTER JERES INTERESSEOMRÅDE

Fælles oplevelser giver sammenhold…
Vi kan tilrettelægge jeres firmarejse, så programmet undervejs underbygger nogle fælles interesser, og hvor det primære formål med rejsen er at styrke medarbejdernes interne relationer. Mulige temaer på firmarejsen kan være historie, natur, kunst, musik, mad eller vin. Vi kan tilrettelægge stort set alle slags temarejser – jeres fantasi sætter grænsen. Se fx vores haverejse til Berlin.

DERFOR SKAL DU BOOKE AKTIVREJSEN HOS OS:

Få inspiration til det daglige arbejde…
Temarejsen kan også fungere som inspirationstur og tilrettelægges efter virksomhedens arbejdsområde. Er I for eksempel en gruppe af arkitekter, en tegnestue eller en gruppe af entreprenører, der ønsker at komme til udlandet for at se på spændende og anderledes arkitektur for at søge inspiration, så kan vi hjælpe jer med at arrangere en firmarejse med arkitektur som tema.

PRISER PÅ TEMAREJSER

Prisen på en temarejse varierer meget, da den afhænger af både jeres deltagerantal, rejseperiode og indhold undervejs. Vi kan derfor ikke oplyse konkrete priser uden at vide mere om jeres ønsker for rejsen. Kontakt os og hør nærmere.

KONTAKT OS

Kontakt os på tlf. 88 44 14 80 eller [email protected], hvis I har spørgsmål angående vores temarejser for firmaer. Hvis I har en helt specifik idé til en temarejse, så lad os snakke om jeres muligheder. I kan også bestille et uforpligtende og gratis tilbud på jeres temarejse nedenfor.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres firmarejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)