Røde og grønne vinranker, der slanger sig ned ad bugtende bakkeskråninger. Eftermiddagssol i ansigterne, lokal, kølig hvidvin i glassene og udsigt til en nært forestående god middag. Vinrejser er et vidunderligt miks af smukke landskaber, gode vine, historie, lokalt køkken og fælles passioner.

ELSKER I GOD VIN OG MAD?

Det er nemlig det eneste “krav” for at tage på vinrejse. I behøver ikke være vin-kendere, blot vin-entusiaster! Er I en gruppe med seriøs interesse for vin, er vores vinrejser dog også aktuelle for jer – indholdet af rejsen kan altid tilpasses.

Uanset hvad kommer I til at nyde skønne vine, smage på rejsemålets lokale køkken samt få unik indsigt i produktion af både vin og mad.

VINREJSER MED ALT PLANLAGT

Mens I blot skal koncentrere jer om at fylde maver og hjerter med uforglemmelige gastronomiske oplevelser, sørger vi for alt dét udenom! Vi indkvarterer jer på skønne hoteller, sørger for at jeres program er planlagt og at alt løber efter planen samt holder styr på alle rejsens små praktikaliteter.
Vi planlægger vinrejser til forskellige vinproducerende lande.

Har I ønske om en vinrejse til en anden destination, kan vi helt sikkert klare det også, kontakt os og lad os få en snak om mulighederne.

SKAL VI HJÆLPE JER VIDERE?

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på 8844 1480.
Du kan også allerede nu bestille et tilbud til din gruppe – det er ganske uforpligtende – så vender vi snarest tilbage!

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres firmarejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)