TEMA: Temaet for rejsen er handikapinstitutioner. Der er mulighed for at se nærmere på nogle af Irlands institutioner og organisationer med tilknytning til og betydning for forskellige grupper af handicappede.

Priser fra 7.498,-

På turen sætter vi fokus på de irske handicapinstitutioner. I Dublin er der blandt andet mulighed for at besøge KARE og Rehab Group, som arbejder for handicappedes rettigheder. Programmet for turen kan ligeledes indeholde et besøg på hospitalet National Rehabilitation Hospital og gruppen St. Michaels Houses, som har dag- og botilbud til indlæringshæmmede. Der er naturligvis også en smule luft i programmet til aktiviteter på egen hånd.

Se rejseplanen

Ovenstående er udelukkende forslag til, hvorledes en rejse med temaet “handicapinstitutioner” kunne strikkes sammen. Kontakt os på 80 20 88 70 for yderligere information om mulighederne for jeres rejse.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)