Med arbejds- eller uddannelsesmæssig tilknytning til den danske social- og sundhedssektor er det særdeles interessant, at opleve håndteringen af de sociale opgaver i andre europæiske lande. Der er utrolig store forskelle landene imellem, og en studietur vil næsten med garanti kunne bidrage til inspiration og udvikling.
Hvis temaet for jeres rejse ligger indenfor social- og sundhedsområdet, er såvel Dublin som Prag særdeles interessante rejsemål.

Lad dig inspirere af vore rejsebeskrivelser her på hjemmesiden eller kontakt os for yderligere information på 80 20 88 70. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på en rejse tilpasset jeres gruppes behov og jeres rejses faglige mål.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)