TEMA: En tur i det frodige trekantsområde hvor Trentino-, Veneto- og Lombardia-regionerne mødes, hvor Dolomitterne bliver til Po-sletten, og hvor det stadig kan betale sig at være landmand i nutidens Italien.

Ikke langt fra de klassiske turistattraktioner finder vi det ægte Italien, hvor familier igennem generationer har levet af jorden og dens rigdomme. Her er masser af muligheder for at få stillet nysgerrigheden, både med besøg hos den klassiske italienske landmandsfamilie og de større industrier indenfor kvæg-, jordbrug-, grøntsags- eller frugtavl. Vi kan følge arbejdet på store og små mejerier, olivenoliepressere eller i vinkældrene – alt sammen kombineret med den rette dosis af kulturelle besøg i BELLA ITALIA.

Se rejseplanen:
Se rejseplan – Norditalien 

Ovenstående er udelukkende et forslag til hvorledes rejsen kan skrues sammen. Vi sender gerne et uforpligtende og tilpasset tilbud på jeres rejse.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)