Studierejser til Belgien

Tag på studietur til Belgien – det lille kongerige, som godt og vel er på størrelse med Jylland, og som er langt mere berømt for sine byer, end for sine landlige områder.

Hovedstaden Bruxelles er hovedstad for både Belgien, Europa og Flandern, og er hjemsted for flere internationale institutioner, bl.a. de fleste EU-institutioner og NATO´s hovedkvarter. Alt dette gør Belgien og ikke mindst Bruxelles til et rigtig interessant rejsemål for en studierejse.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Belgien

Man kan nemt krydse Belgien på en enkelt dag, og derfor er det oplagt at man på studierejsen benytter sig af heldagsture. Her kan I fx opleve det middelalderlige Europa i Gent med bl.a. ”Gravensteen Castle”, som helt bestemt er en klatretur værd, samt byens imponerende katedral.

Belgien er også kendt for sin chokolade og ikke mindst en avanceret ølkultur med mere end 140 bryggerier. Uanset studieturens formål, så vil I i Belgien kunne finde masser af relevante faglige aktiviteter.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vore skolerejser og grupperejser efter gruppernes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Der er rigtig gode chancer for, at vi kan lave lige det, du har i tankerne.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)