Studierejser til Bulgarien

Oplev Bulgarien på en studietur. Et land som vil betage dig med fantastisk natur, bjerge med pittoreske landsbyer samt en venlig lokalbefolkning som er glade for turisterne.

Bulgarien ligger centralt i Østeuropa på den historiske handelsvej mellem Orienten og Europa. Det har skabt et mangesidet og spændende land, hvor kulturer har mødtes i årtusinder med tydelige spor fra trakere, grækere, romere og ikke mindst osmannerne.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Bulgarien

Nogle af de ældste byer i Europa findes i Bulgarien, hvilket giver mulighed for enestående historiske oplevelser på en studietur. Her er steder, der daterer helt tilbage til det 7. århundrede f.Kr. og endnu tidligere. Et af disse steder er hovedstaden Sofia, der byder på enestående historiske og kulturelle oplevelser, der er ideelle at udforske på en studietur. Læs mere om hvilke oplevelser, I kan få på en studierejse til Sofia her.

Der er også mange muligheder for at udfolde sig med friluftsaktiviteter på en studierejse i Bulgarien, som byder på mange gode muligheder for hiking, ridning og mountainbiking i det smukke bjerglandskab rundt om Sofia.

Smukke søer, bjerge og dale

Bulgarien er et smukt land med et meget varieret landskab at udforske på en studierejse. Selv inden for korte afstande kan man opleve områder med bølgende sletter, bakker, bjerge, slugter, højsletter og dybe dale med floder.

Bulgariens søer og floder er en anden attraktion, der er værd at besøge på en studietur. De bedst kendte søer er De Syv Rilasøer, som er en samling af søer dannet af vand fra gletschere.

Vil du gerne vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om jeres muligheder for en studietur til Sofia, er du meget velkommen til at kontakte os.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)