Studierejser til Canada

Canada er arealmæssigt et af verdens største lande, men det gør sig ikke gældende, hvis man ser på antallet af indbyggere. Landet har faktisk en af de laveste befolkningstætheder, med kun 3 indbyggere pr. kvm.

Landet har en spændende historie og har blandt andet huset indianerstammer og været underlagt både den britiske og den franske kolonimagt. Ligesom USA har Canada modtaget mange immigranter – det skønnes, at man siden midten af 1800-tallet har modtaget omkring 15 mio. indvandrere og flygtninge.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Studierejse til Canada

I dag er Canada et moderne land med en spændende industri- og servicesektor, og set i kombination med landets kultur og skønne natur, er det oplagt at vælge Canada som rejsemål for studierejsen. Vi laver rejser til flere byer i Canada.

Vi tilpasser altid vore rejser efter gruppernes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Der er rigtig gode chancer for, at vi kan lave lige det, du har i tankerne.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)