Studierejser til England

England er det mest folkerige land i Storbritannien, og landet er et oplagt rejsemål for en studierejse. Landet har en gloværdig historie, som har haft stor betydning for eftertiden, både inden for og uden for landets grænser.
England er i dag et kongedømme, men har været under blandt andre vikingernes, normannernes og romernes indflydelse. Derfor er historie på mange måder et oplagt tema for studierejsen til England.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til England

Kulturelt kan England bla. byde på højdepunkter som Shakespears nationalhistoriske teaterstykker og Charles Dickens litteratur. Samtidig knytter landets selvforståelse sig meget til institutioner som blandt andet Parlamentet samt universiteterne i Oxford og Cambridge. Både palamentet og universiteterne kan besøges i forbindelse med en studierejse.

Valg af studierejsemål i England

I forbindelse med en studierejse til England, vælger mange landets hovedstad London som destination. Der er dog mange andre interessanter byer og områder, der er værd at besøge, og som er meget relevant i forbindelse med studierejser; Hvad med fx at besøge Beatles’ hjemby, Liverpool, eller at opleve fodboldbyen Manchester? Vi laver også besøg i eller ophold i universitetsbyerne Oxford og Cambridge.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vores studierejser efter den enkelte gruppes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det.

 

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)