Studierejser til Holland

Holland er et spændende rejsemål i forbindelse med studierejser. Landet har en samlet befolkning på 16.5 mio. mennesker og et areal på kun 41.500 km2, hvilket gør landet til et af de tættest befolkede i Europa og i verden. I forbindelse med studierejser til Holland er det oplagt at besøge en af de større byer som fx Amsterdam, Rotterdam eller Haag, hvor regeringen har hjemme.

Anderledes kultur tæt på Danmark

Hollænderne er i øvrigt kendte for deres kreativitet, åbensindethed og pragmatiske tilgang til mange ting. De har blandt andet en afslappet holdning til emner som aktiv dødshjælp og “bløde stoffer”. Det er særdeles interessant at opleve en europæisk kultur, som adskiller sig så meget fra den danske, og som dog alligevel ligner vores på mange måder.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Holland

Forskellige vinkler af Holland på studierejsen

Vand dominerer det hollandske landskab og hele 26% af Holland ligger under havets overflade, og gennem tiden er der opbygget et stort system af dæmninger og diger. Derfor er det også oplagt at opleve Holland fra vandsiden med en kanalrundfart.

Holland har en åben økonomi og en stor samhandel med specielt de nærmeste naboer Frankrig, Belgien og Tyskland. Holland er også et af de oprindelige medlemmer af EU samarbejdet og huser også enkelte af EUs instutioner.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vores rejser efter den enkelte gruppes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)