Populære rejser til Italien

Studierejser til Italien

Italien et af de helt store rejsemål i forbindelse med studierejser og studieture. Specielt landets spændende historie, har gjort Italien til et yndet rejsemål for skolerejser. Det store romerske rige skabte en helt unik arkæologisk, kulturel og litterær arv, som er spændende at følge. Italien kaldes endvidere for renæssancens vugge, og det er spændende at opleve eftermælet fra store tænkere som Machiavelli, Dante, Leonardo da Vinci og Galilei.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Italien

På studierejser til Italien vil det være oplagt at besøge byer som Rom eller Firenze, men det er også spændende at bevæge sig uden for de større byer. Det er fx oplagt at tage på landet, og at besøge en af de kendte vingårde eller at tage på udflugt til Vesuv og det fantastiske arkæologiske område Pompei.

Italiens største økonomiske sektor er turismen, som sammen med blandt andet mode, ingeniørarbejde, biler og fødevarer udgør landets væsentligste indtægtskilder. Udgangspunktet for studieturen i Italien kunne også være Napoli, Milano, Sardinien eller det smukke Sicilien.

Udover de mere traditionelle storbyrejser, så tilbyder vi ligeledes aktivrejser til Gardasøen.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vore rejser efter jeres gruppes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om mulighederne.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)