Studierejser til Tjekkiet

Tjekkiet blev først en selvstændig stat, da landet blev adskilt fra Slovakiet i 1993. På trods af dette har landets hovedstad Prag en mere end 1000 år gammel, interessant historie og mange smukke bygninger.

Fremstillingsvirksomhed er en vigtig økonomisk aktivitet i landet, og der produceres blandt andet biler, værktøjsmaskiner og tekniske produkter. Også jern- og stålindustrien spiller en væsentlig rolle i Tjekkiet, og der er gode muligheder for, at man på studierejsen kan opleve virksomhederne på nærmeste hold.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Tjekkiet

En stor del af Tjekkiet er præget af smuk natur med bakker og bjerge, og der er gode muligheder for vandreture, cykelture og vandaktiviteter. En storbyrejse til Prag kan sagtens kombineres med en dag med udfordrende fysiske aktiviteter i den omkringliggende natur.

Det er også oplagt at lade studierejsen indeholde et besøg på et af Tjekkiets verdensberømte ølbryggerier.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vores rejser efter hver enkelt gruppes ønske. Hvis ikke du fandt hvad du søgte, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Der er rigtig gode chancer for, at vi kan lave lige det, du har i tankerne. Kontakt en af vores rejserådgivere nedenfor.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)