Studierejser til Ungarn

Ungarn ligger omgivet af flere naboer i centraleuropa – herunder blandt andet Slovakiet, Ukraine, Rumænien, Serbien og Østrig. Ungarn har en rig kultur og historie og er blandt andet kendt for sin tradition for helbredende kilder og kurbade.

I Ungarn får I god kvalitet for pengene. Og med landets historie, industrisektor og landbrugstradition er der gode muligheder for et indholdsrigt, fagligt program.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Ungarn

I tidens løb har Ungarn været invaderet af forskellige folkeslag, som har influeret blandt andet landets arkitektur. Ungarn har dog formået at bevare sit sprog og sin nationale identitet. I dag rummer landet en fin balance mellem stolte traditioner og viljen til forandring.

Man får virkelig meget for pengene i Ungarn, og ofte er både ting og mad af god kvalitet. Blandt andet kan man sagtens bo på fine, centrale hoteller, for vitterligt få penge.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vores rejser efter hver enkelt gruppe, så hvis du ikke fandt hvad du søgte her, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Der er rigtig gode chancer for, at vi kan lave lige det, du har i tankerne. Kontakt os endelig, hvis du har særlige ønsker.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)