Studierejser til Finland

Finland har en enestående natur og kaldes blandt andet de tusind søers land – hvilket er en underdrivelse, eftersom der er mere end 200.000 søer i landet. Ud af landets knap 5,5 millioner indbyggere bor lidt over 1 million i og omkring hovedstaden Helsinki. Derudover kender de fleste nok til Mumitroldene og Nokia, men er måske ikke klar over at begge dele stammer fra Finland – ligesom saunakulturen i øvrigt også gør.

Finland byder generelt på en del mere indhold til en god studierejse, end man måske lige skulle tro.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Finland

Finland – et land, man kan lære meget af!

I 2017 fejrede Finland 100-året for dets uafhængighed. I 1918, 1939-44 og igen under Den Kolde Krig måtte Finland kæmpe for sin nationale eksistens, men det lykkedes selvsagt at overleve. I dag fremstår landet som en moderne velfærdsstat.

Finland blev relativt sent industrialiseret, men udviklede dog meget hurtigt en stærk økonomi og indførte et omfattende velfærdssamfund. I dag er Finland et af verdens rigeste lande, topscorer hvad angår uddannelse, borgerrettigheder, livskvalitet og levevilkår, og i flere undersøgelser viser Finland sig at have verdens bedste demokrati samt at være et af de bedste lande i verden at leve i.

Dét må da i sin helhed betyde, at Finland er et land, alle kan lære lidt af – og som helt sikkert også har meget at byde på læremæssigt i forbindelse med en studietur!

Vil I udforske Finland på en studierejse?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Vi sammensætter også gerne et gratis tilbud til din gruppe baseret på jeres ønsker.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)