Studierejser til Frankrig

Lad årets studierejse gå til Frankrig – det største land i EU, som både har kystlinie til Nordsøen og Middelhavet.

Frankrig har altid været et klassisk rejsemål for studierejser; Det er nemlig ikke kun arealmæssigt, at Frankrig har stor betydning for Europa. Også politisk spiller Frankrig en stor rolle – ikke mindst i EU. På en studietur til Frankrig er det fx oplagt at besøge EU institutionerne i Strasbourg.

Frankrig har desuden en veludviklet industriøkonomi, og har derfor masser af spændende erhvervsaktiviteter inden for fx landbrug, bilproduktion, elektronik, kemikalier og modeartikler. I forbindelse med studierejser er det derfor oplagt at planlægge et virksomhedsbesøg.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Frankrig

Også kulturelt og historisk har Frankrig en masse at byde på på en studietur. Frankrig har blandt andet fostret nogle af de med fremtrædende forfattere og tænkere, fra Descartes og Pascal i det 17. århundrede til Rousseau og Voltaire i det 18. århundrede. Frankrig har også været beboet af mange folkeslag som gallerne, romerne og frankerne. I nyere historie spillede Frankrig en stor rolle i både 1. og 2. Verdenskrig.

Ofte tænker man på studierejser til Paris, når talen falder på Frankrig, men studierejsen kunne også gå til Alsace, Nice eller Normandiet.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vores studierejser til den enkelte gruppes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)