Studierejser til Grønland

Grønland består af mere end 100 mindre øer, men kan samlet set betegne sig som “verdens største ø”. Samtidig er Grønland verdens eneste område der er dækket af is uden for Antarktis – hele 3/4 af øen er dækket af is. Større byer på Grønland er Sisimiut, Ilulissat og naturligvis hovedstaden Nuuk, men særligt Kangerlussuaq er et populært valg til en studierejse.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Grønland

Grupperejse til Grønland – stolthed og stærke traditioner!

Geografisk hører Grønland til det nordamerikanske kontinent, mens det geopolitisk hører til Europa, idet det er et selvstyrende land indenfor Kongeriget Danmark. Landet har verdens laveste befolkningstæthed, med en befolkning på ca. 56.000 indbyggere. Grønlænderne er et folk der er stolte af deres kultur og land, og som holder fast i de gamle traditioner. En stærk tradition er fx det såkaldte kaffemik, hvor grønlænderne holder “åbent hus” – her bliver der disket op med middag og overdådige kageborde, og så kommer både familie, venner og fremmede på besøg. Det grønlandske folk er således meget åbne og imødekommende og fortæller gerne deres historier. På studierejsen kan I også få mulighed for at komme til kaffemik hos en lokal familie.

Om sommeren bliver der sjældent over 10-15 °C, mens vintermånederne har temperaturerne der ofte når ned under −50 °C. Af denne grund kan rejsetidspunktet for studierejsen også have betydning for, hvilke muligheder I har for oplevelser undervejs på rejsen. Dette kan vi fortælle jer meget mere om – ring og hør nærmere!

Kontakt os

Vi tilpasser altid studierejsen efter den enkelte gruppe, og fandt du ikke hvad du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det.

Har du spørgsmål til grupperejser til Grønland eller vores rejser generelt, så kontakt os på tlf. 70228870 eller skriv til [email protected]. Du kan også bestille et gratis tilbud til jeres gruppe ovenfor.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)