Studierejser til Irland

Irland er nok et af de mest gæstfri lande til en studierejse. Tidligere var Irland et af de europæiske lande, som oplevede allerstørst vækst. Dette medførte medlemsskab af EU, og Irland udviklede sig derefter fra landbrugsland til en højteknologisk økonomi. Finanskrisen var dog ikke mild ved Irland, som i dag også kæmper for fremtidig vækst og fremgang.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Irland

På en studierejse i Irland er det oplagt at se nærmere på landets gloværdige historie, som går helt tilbage til 6000 f.kr. Gennem tiden har blandt andet vikingerne huseret i landet, som i dag har en rig kultur og en ung befolkning, hvor halvdelen er under 30 år. Irland har også stærke traditioner, og er kendt for sin forkærlighed for musik og fortællekunst. Landet kan blandt andre byde på forfattere som Yeats, Joyce, Wilde og Shaw.

Uanset om I på studieturen ønsker at besøge storbyen Dublin, eller hellere vil udforske Irlands mere landlige sider, så er der masser af muligheder for at kombinere spændende aktiviteter og udflugter.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vores rejser efter den enkelte gruppes ønske. Fandt du ikke, hvad du søgte her på siden, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Du er altid velkommen til at kontakte os – find rejserådgivere nedenfor.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)