Studierejser til Island

På Island er der mulighed for en anderledes og helt unik studierejse. Islands fantastiske og unikke natur er selvfølgelig dét, der primært gør øen til et interessant rejsemål. Det er et uundgåeligt at opleve øens varme kilder, vulkaner og myldrende fugleflokke! Island er dog også meget andet end storslåede naturoplevelser.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Island

Island er verdensførende inden for det bioteknologiske område og alternativ energi. Flere grupper vælger således at tage på virksomhedsbesøg inden for netop denne sektor. Det er blandt andet interessant og lærerigt at besøge det nationale energiselskab eller kraftværket Krafla.

Også kulturelt har Island en masse at byde på; Islændingene er åbne af sind, og nye tendenser slår hurtigt igennem. Det viser sig i byens kulturliv, som er interessant med museer, gallerier, orkestre og teatre.

I kan også udforske Islands historie på blandt andet kulturarvsmuseet, Frilandsmuseet og Nationalmuseet. De fleste af vores grupper har udgangspunkt i Reykjavik og krydrer opholdet med udflugter som fx Golden Circle og Den Blå Lagune.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vores rejser til den enkelte gruppes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)