Studierejser til Letland

Letland, der sammen med Estland og Litauen udgør de baltiske lande, erklærede sig selvstændigt fra Rusland i 1920. Efter Sovjetunionens opløsning i 1991 har landet tiltrukket europæiske turister i massevis, og fremstår i dag som et yderst interessant rejsemål af flere grunde.

På en rejse i Letland opdager I kontrasterne mellem by og land – mellem rig og fattig. På landet arbejdes der eksempelvis mange steder med maskiner fra tiden, hvor bedstefar var barn, mens de større byer samtidig undergår en rivende udvikling og modernisering. Når man går gennem storbyernes gader er det dog stadig brostensbelagte stræder og middelalderbygninger der dominerer gadebilledet. I Letland får I historie og kultur for alle pengene.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Letland

Riga, der er Letlands hovedstad, er den største by i de baltiske stater. Byen byder på mange historiske seværdigheder samt gode muligheder for et interessant og anderledes program undervejs på rejsen. I Riga får I på studierejsen en god blanding af fortid og nutid, øst og vest.

Fandt du hvad du søgte?

Vi tilpasser altid vores rejser efter den enkelte gruppes ønsker. Fandt du ikke, hvad du søgte, her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Vi kan derimod sandsynligvis lave lige det, du har i tankerne.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)