Studierejser til Litauen

Litauen ligger som det sydligste af de baltiske lande. Det er det største af de tre, både areal- og befolkningsmæssigt, og har omkring 2,8 millioner indbyggere. Det er et frodigt og naturskønt land, med en del floder og småøer.

Det russiske og østeuropæiske køkken dominerer på spisestederne, og man kan derfor få kød- og kartoffelretter, fisk og supper stort set alle steder. I de større byer er det intet problem at finde en café latte, internationale restauranter og masser af shopping.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Litauen

Det er naturligvis mest oplagt at lade studierejsen gå til en af Litauens største byer, som eksempelvis hovedstaden Vilnius. En studietur til Vilnius kan eventuelt kombineres med en rundrejse videre til hhv. Riga og Tallinn.

Litauens historie

Siden slutningen af 1700-tallet var størstedelen af Litauen en del af Rusland. I 1919 blev landet uafhængigt, og var det frem til 1940, hvor det blev besat af sovjetiske tropper. Gennem hele denne periode var der kraftig modstand og megen guerillavirksomhed mod besættelsesmagten. I 1991 opnåede Litauen uafhængighed igen, efter mere end et års åben konflikt med Moskva. Umiddelbart herefter blev Litauen anerkendt som en suveræn stat og blev samme år også medlem af FN. I dag er Litauen medlem af EU og NATO samt en del af eurozonen.

Vil du høre mere om vores studierejser til Litauen?

Vi skræddersyr altid vores studierejser. Har I et særligt tema eller fagfokus, I gerne vil opfylde på en studietur til Litauen, så tøv ikke med at kontakte os og hør mere om jeres muligheder.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)