Studierejser til Portugal

Portugal har en spændende historie, og landet har gennem tiden set mange forskellige civilisationer komme og gå. På studierejsen er der således både mulighed for at se spor fra fx fønikere, grækere, keltere, romere og maurere. Landets placering ved havet har også gjort Portugal betydningsfuld indenfor søfarten, og det er interessant at følge historierne om nogle af landets driftige søfarere.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Portugal

Mange rejser til Portugals fastland går til Lissabon. Byen er smukt beliggende på 7 høje, og mange af byens gader er så stejle, at der ikke kan køre biler. Byen har masser af charme og et er vidne på Portugals spændende historie. På studierejsen er det et must at tage en gåtur i de små mosaikudsmykkede gader, besøge de renoverede kirker og det mauriske slot.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vore rejser efter gruppernes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Der er rigtig gode chancer for, at vi kan lave lige det, du har i tankerne.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)