Studierejser til Skotland

På studierejsen til Skotland er det ofte de to store byer Edinburgh eller Glasgow der er interessante at besøge, men man kommer heller ikke udenom at skulle opleve noget af den smukkeste natur i verden. Skotland er fyldt med kontraster – ikke mindst mellem de levende storbyer og og naturens variation med smukke bjerge, søer og kyster.

Skotterne er endvidere stolte af deres kultur og historie, og det er ikke uden grund. Nogle af de allerstørste forfatter, malere, digtere og musikere kommer fra Skotland.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Skotland

Skotland er ligeledes kendt for sin whiskey og der er gode muligheder for at besøge et destilleri og følge produktionen af den traditionsrige drik. Man kan næsten heller ikke besøge Skotland uden at gøre et forsøg på, at finde Nessie i Loch Ness.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vore rejser efter gruppernes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Der er rigtig gode chancer for, at vi kan lave lige det, du har i tankerne.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)