Lad årets lejrtur gå til udlandet! Med priser under 1.000,- pr. person kan det være ligeså billigt at tage til udlandet, som det er, at afholde en lejrtur i Danmark. Endvidere giver en lejrtur ud af landet en helt anden oplevelse for deltagerne, både socialt og kulturelt.

Hvad end jeres budget og formål med lejrturen er, tilbyder AlfA Travel uanede muligheder for destinationer og sammensætninger af turen. I kan finde inspiration i vores mest populære destinationer for lejrture til højre herfor. Blandt de billigste rejsemål findes rejsemål som Berlin, Hamborg og Oslo, og andre populære rejsemål for lejturen kunne være London, Amsterdam eller Prag.

Lejrtur til Berlin, Barcelona eller Budapest?

Hvis I har budgettet og tiden hertil, så prøv en af vores mere anderledes destinationer. I kan eksempelvis vælge mellem eksotiske destinationer som Barcelona eller Athen, eller vi kan arrangere en skitur eller aktiv lejrtur for jer. Veltilrettelagte lejrture med aktivt indhold, eksempelvis mountainbike eller trekking, er med til at give de helt optimale rammer for udviklingen af et godt sammenhold i gruppen.

Hvor langt rækker lejrtur budgettet?

Er du i tvivl om, hvor langt jeres budget rækker, så er du velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe jer videre, og laver gerne et gratis og uforpligtende tilbud ud fra jeres ønsker og ideer. Vi vejleder også meget gerne om, i hvilke rejseperioder I får mest ud af pengene til jeres lejrtur.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)