Allerede helt tilbage til de gamle grækeres vasetegninger er der klare tegn på menneskets interesse for mad og vin. Interessen for gastromien er stadig stor, og specielt lande som Italien, Frankrig, Spanien og Grækenland er kendte for sine traditioner. Den sydeuropæiske region bliver ikke mindre interessant af at maden ofte ledsages af den lokale vin.

Lad dig inspirere af vore rejsebeskrivelser “Syditaliens ost, vin, fisk, pasta og pizza” og “Grækenland – mad, vin og kultur” eller kontakt os for yderligere information på 80 20 88 70.

Ovenstående er kun forslag til hvorledes en spændende rejse kan strikkes sammen. Vi udarbejder gerne et tilbud, som er tilpasset jeres gruppes interesser.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)