Temaet for denne rejse er Sorrento og de typiske produkter i Campanien; oliven, ost, appelsiner, limoncello, vin, fisk, pasta og pizza. Lidt af alt det bedste!

Priser fra 5.298,-

På rejsen skal vi se nærmere på de kendte italienske produkter fra området omkring Sorrento. Vi besøger blandt andet en række af de mest interessante og karakteristiske vingårde, limoncellodestillerier, landsbyer og trattoriaer. Undervejs er der rig mulighed for at få smagsprøver af de lokale varer. Mod et tillæg er der endvidere mulighed for at opleve udflugtsmål som fx Capri, Amalfi eller Vesuv.

Se rejseplanen

Denne rejse er kun et forslag til, hvorledes en temarejse til det syditalienske kunne strikkes sammen. Vi laver meget gerne et tilpasset tilbud, som matcher præcis jeres gruppes interesser. Ring på 8020 8870 eller bestil et uforpligtende tilbud herunder – så vender vi hurtigst muligt tilbage!

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)