Generelle legater

www.legatbogen.dk
Danmarks største fondsdatabase. På denne hjemmeside er der en lang liste med navne på fonde, som uddeler rejselegater, så det er blot med at finde den fond, som man hører ind under kategorimæssigt.

www.legatnet.dk
På denne hjemmeside kan man opgive nogle søgekriterier og derved få frem hvilket legat der passer til de forskellige slags studierejser.

Legatfinder
Siden her har samlet en række legater, som kan kvalificeres ud fra forskellige kriterier. En oversigtsside som gør det lidt lettere at finde frem til relevante legater.

Studenterguiden.dk
På denne hjemmeside er der en lang liste med navne på fonde, som uddeler rejselegater, så det er blot med at finde den fond, som man hører ind under kategorimæssigt.

www.so.dk
Dette er en hjemmeside for studerende, og her kan man finde legater til mange forskellige kategorier bl.a. studierejser. Og det er samtidig muligt at få gode råd til ansøgningen.

www.fundraising.how
Har I brug for hjælp til at overskue legatjunglen, så tilbyder dette site mod betaling at lave en oversigt over dem som kunne være relevante for jer.

Specifikke legatsider

www.nybyesfond.dk – Karen og Olga Nybye’s fond
– Legater til studierejse, hvis man er i gang med en teoretisk eller praktisk uddannelse på ikke mindre en 4 år inklusiv ungdomsuddannelsen.

www.ida.dk – Ingeniørforeningen IDA
– Legater til ingeniørstuderende

www.cbs.dk
– Legater for studerende ved handelshøjskolen i København

www.ottomoensted.dk
– Legater til studerende ved Handelshøjskolen i København og Århus samt ingeniørstuderende ved DTU og AUC

www.ja.dk
– JA er en fagforeningen for agronomer, forstkandidater, hortonomer, landskabsarkitekter, jordbrugsøkonomer, landskabsforvaltere, miljøkemikere, bioteknologer og andre med en naturvidenskabelig cand.scient. uddannelse fra Det Biovidenskabelige Falkultet ved Københavns Universitet og Det Jordbrugsvidenskabelige Falkultet ved Aarhus Universitet. De uddeler legater til studerende indenfor disse fag.

www.dfi.dk
Støtter stipendier og rejser, tidsskrifter og publikationer og organisationer på filmområdet. Desuden støttes projekter og særlige indsatsområder. Instituttets overordnede formål er at fremme filmkunst, filmkultur og biografkultur i Danmark. Ansøgningsfristen er løbende.

www.cjph.dk
Antikvar Carl Julius Petersens Hjælpefond
Att. Advokat Christian Gangsted-Rasmussen
Gammeltorv 6
1457 København K

www.rejseforsikringsguiden.dk
Bermann & Rosenbergs Rejselegat støtter dygtiggørelse af danskere på rejser til udlandet, specifikt inden for forskning, sprog, kunst og kultur, eller ved almen dannelse. Vi yder støtte til både individuelle rejsende og grupper fra fx skoler, foreninger og lign.

Trendhim studielegat
Trendhim studielegatet støtter hvert år én eller flere studerende med 15.000 kr. De støtter studerende der drømmer om at arbejde inden for markedsføring, mode, salg, IT, handel eller ledelse.
www.fashionforest.dk/legat
FashionForest legatet er et nyt legat, som er nemt at søge, og som uddeles årligt til personer eller grupper, som brænder for at rejse og eventuelt som en del af det arbejde med et teoretisk eller praktisk projekt. Klik ovenfor og læs mere om legatet og ansøg allerede i dag.

www.sportsbuddy.dk/pages/studielegat
Legatet uddeles til en studerende, der ønsker at dygtiggøre sig i udlandet og uddeles til december. Mere information om legatet kan findes via linket.

Tjek hos din egen skole, om der er mulighed for at søge legater hos dem. Der er mange skoler, som tilbyder dette.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)