Generelle legater

Vi har her samlet nogle af de muligheder der er for, at søge legater til din grupperejse, studierejse eller temarejse.

www.legatbogen.dk
Danmarks største fondsdatabase. På denne hjemmeside er der en lang liste med navne på fonde, som uddeler rejselegater, så det er blot med at finde den fond, man hører ind under kategorimæssigt.

www.legatnet.dk
På denne hjemmeside kan man opgive nogle søgekriterier og derved få frem hvilket legat der passer til de forskellige slags studierejser.

Studenterguiden.dk
På denne hjemmeside er der en lang liste med navne på fonde, som uddeler rejselegater, så det er blot med at finde den fond, som man hører ind under kategorimæssigt.

www.so.dk
Dette er en hjemmeside for studerende, og her kan man finde legater til mange forskellige kategorier bl.a. studierejser. Og det er samtidig muligt at få gode råd til ansøgningen.

Specifikke legatsider

www.ida.dk – Ingeniørforeningen IDA
– Legater til ingeniørstuderende

www.cbs.dk
– Legater for studerende ved handelshøjskolen i København

www.dm.dk
– DM er en fagforeningen for agronomer, forstkandidater, hortonomer, landskabsarkitekter, jordbrugsøkonomer, landskabsforvaltere, miljøkemikere, bioteknologer og andre med en naturvidenskabelig cand.scient. uddannelse fra Det Biovidenskabelige Falkultet ved Københavns Universitet og Det Jordbrugsvidenskabelige Falkultet ved Aarhus Universitet. De uddeler legater til studerende indenfor disse fag.

www.sportsbuddy.dk/pages/studielegat
Legatet uddeles til en studerende, der ønsker at dygtiggøre sig i udlandet og uddeles til december. Mere information om legatet kan findes via linket.

Tjek hos din egen skole, om der er mulighed for at søge legater hos dem. Der er mange skoler, som tilbyder dette.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)