Vejen til vellykkede skolerejser

Det kan være en stor opgave at være arrangør af en skolerejse. Der er mange hensyn der skal tages og ender der skal nå sammen. Vores erfarne rejserådgivere arbejder hver eneste dag med at arrangere indholdsrige skolerejser, så der er al mulig grund til at tage os med på råd. Skal du arrangere en skolerejse til udlandet, så lad os hjælpe med at sammensætte en skolerejse, som er skrædderset til netop jeres gruppe. Kun fantasien (og rammerne for rejsen) sætter grænsen for mulighederne. Vi elsker at tale med vores kunder – på den måde finder vi allernemmest frem til den rigtige skolerejse til jeres gruppe. Vi laver altid et skræddersyet og uforpligtende tilbud – og hos os er gode råd gratis.

Skolerejser i trykke hænder

Vi ved, at en skolerejse for eleverne er ikke bare en skolerejse. Det er en oplevelse for livet. Derfor er det rart for dig som arrangør, at have en erfaren og tilgængelig rejserådgiver med på holdet. Det er guld være både i planlægningen, lige før, under og efter rejsen. Din faste rejserådgiver følger dig hele vejen!

Skolerejser tilpasset til netop din klasse

Vi har ikke noget rejsekatalog men tilpasser hver enkelt skolerejse til den konkrete gruppe. Vi arrangerer skolerejser med alle typer af transport, så uanset om I ønsker at rejse med bus, fly, tog eller båd så kan vi hjælpe! Vi rådigver også meget gerne om, hvad der er mest relevant i forhold til sammensætningen af netop jeres gruppe. Vi har et bredt og dybt udvalg af hostels og hoteller på vores rejsemål. Vi besøger dem løbende og der er så mange at vælge mellem at vi helt sikkert også har et indkvarteringssted der passer til netop jeres skolerejse.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores skolerejser, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at ringe til os på 70 22 88 70 eller skrive en mail til info@alfatravel.dk.

Se alle skolerejser

Populære skolerejser

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Kontakt skolerejserådigverne

Indholdsrige skolerejser

Hos AlfA Travel har vi arrangeret skolerejser siden 1997, så vi har et stort kendskab til hele processen. Vi har mange kontakter i hele verden, som giver jer de bedste muligheder for at få den rejse, der passer præcis til jeres ønsker.

Ofte varierer ønsket for formål og indhold af skolerejsen fra gruppe til gruppe, derfor skræddersyr vi altid rejsen, så den passer til hver enkelt gruppe. Som gruppeleder får du en fast kontaktperson her hos os, som lytter til dig gennem hele processen og altid er let at komme i kontakt med!

Vi kan opfylde stort set alle ønsker – både rejsemål, rejseform og indhold – så hvordan skal JERES skolerejse sættes sammen? Find inspiration til jeres rejsemål i vores rejsesøger her. Hvis du ikke kan finde det du søger, så kontakt os og lad os få en snak. Vi laver vi gerne et gratis tilbud på jeres skolerejse.

Vil du vide mere om vores skolerejser?

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os på 70 22 88 70 eller info@alfatravel.dk. Hos os er der ingen dumme spørgsmål og gode råd er gratis.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)