Faglighed er studieturens kerne

Vi ved, at fagligheden på en studierejse er altafgørende. Og dermed at valg af rejsemål og turens indhold ofte er betinget af det eller de fag, man rejser med.

Som eksperter i grupperejser for undervisningssektoren udvikler vi hele tiden vores allerede meget store udbud af fagligt indhold til studieturen. Vi har således masser af gode ideer til relevante og spændende studieprogrammer, der imødekommer jeres fag – også hvis I skal kombinere flere fag.

Vi har gode kontakter og masser af ideer

Selv for dem som har arrangeret studierejser mange gange, kan det være spændende at få ny inspiration til faglighed på studieturen. Vi har først og fremmest et væld af gode ideer til, hvordan I kan sammensætte et optimalt studieprogram, ud fra jeres fag og ønsker til indhold. Og så har vi kontakter til spændende virksomheder, skoler og agenter i hele verden, der muliggør næsten alle ønsker.

Få inspiration herunder til indhold indenfor forskellige skolefag. Og husk, at der naturligvis er mange flere muligheder for fagbesøg på alle vores rejsemål, end hvad der er nævnt her på siden. Kontakt os endelig hvis du vil høre mere om jeres muligheder – ring 70 22 88 70.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)