Studierejsen er en vigtig oplevelse for de unge, men som forælder kan der godt opstå nogle spørgsmål, når man skal sende sit barn afsted.

Langt de fleste svar på spørgsmål i forbindelse med studierejsen kan besvares af den rejseleder, som har booket jeres gruppes rejse. Det er den ansvarlige rejseleder der har den direkte kontakt med os, og vi sender alle dokumenter og informationer direkte til vedkommende.

Hvad gør jeg, hvis der sker noget på studierejsen?

Vi anbefaler, at du som forælder har telefonnummeret på lærere/kontaktpersoner der rejser med gruppen samt adresse og telefonnummer på indkvarteringsstedet, hvor dit barn skal bo. Lav eventuelt også en kopi af dit barns pas, sygesikringsbevis og rejseforsikring inden afrejse.

Derudover har AlfA Travel en vagttelefon, hvor du kan få fat i én af vores rejsekonsulenter døgnet rundt, mens jeres barn er afsted på studietur. Telefonen bør kun benyttes i nødstilfælde, og nummeret bliver oplyst til gruppelederen.

Andre henvendelser kan ske i vores normale telefontid (hverdage kl. 9-16) på tlf. 80 20 88 70.

Om Alfa Travel

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)