For mange efterskoler er en årlig skitur en fast del af programmet. Vi hjælper gerne med at arrangere JERES årlige skirejse, så I får den bedst mulige oplevelse, når en stor efterskole-gruppe skal afsted på ski!

På skitur med efterskolen – store grupper kræver planlægning!

Hos AlfA Travel har vi planlagt rejser for store grupper, helt op til 250 deltagere, i mange år. Det kræver planlægning at sørge for, at det bliver en god tur for alle i en stor gruppe; Vi tilbyder flere indkvarteringssteder for store grupper, hvor I har mulighed for fx fællesarealer og store køkkener, samt hjælper jer med at tilrettelægge rejsen så der er gode skiforhold for alle elever – nybegyndere som øvede!

Skitur med efterskolen til Norge eller Østrig

Måske rejser du med både øvede skiløbere, og elever, der aldrig før har haft et par ski på fødderne. Skal I have gode nybegynderforhold, muligheder for afterski og snowboarding eller blot en god blanding af alpin og langrend? Hos AlfA Travel laver vi skirejser til forskellige rejsemål i både Norge og Østrig, og der er muligheder for alle slags grupper!

Når I rejser på skiferie med AlfA Travel, rejser I med vores egne busser, “AlfA-ekspressen”, som er min. 4-stjernede busser, hvor fokus på sikkerhed, service og komfort er i top.

Skal vi planlægge jeres efterskole skirejse?

Kontakt os på 8020 8870 eller [email protected], og lad os få en snak om jeres ønsker og muligheder. Det er også muligt at bestille et tilbud herunder allerede nu – så vender vi hurtigst muligt tilbage!

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)